Fabrica Kia din Slovacia isi aliniaza productia la cererea slaba

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.02.2009
Uzina Kia din Zilina va trece la un singur schimb de lucru in urmatoarele doua saptamani. Motivul e legat de scaderea cererii in Europa.

Fabrica pe care Kia o detine in Zilina (Slovacia) va fi nevoita sa isi adapteze ritmul de munca la noile conditii de criza de pe piata. In aceste conditii, oficialii Kia ca munca va fi limitata la un singur schimb pe zi in urmatoarele doua saptamani.

"Vom limita productia la un schimb. Modificarea va fi mentinuta pe parcursul urmatoarelor doua saptamani", a declarat Dusan Dvorak, purtatorul de cuvant al Kia Slovacia.

Conform previziunilor publicate de Kia in 2008, fabrica din Zilina ar fi trebuit sa produca pe parcursul anului in curs circa 240.000 de masini. Noile schimbari de plan vor afecta aceasta cifra, oficialul Kia pastrand insa tacerea asupra efectelor pe care limitarea schimburilor o va avea asupra productiei.

via | Automotive News

 

Comentarii (3)

  • catalin
    Era si timpul
    Era si timpul ca si kia cee'd sa se opreasca.o masina copiata la forme dupa golf5.
    0 0
  • ceed
    Ar vrea golf5 sa arate ca CEED! CEED e desenata de designerul sef de la Audi. Daca nu esti informat ,mai stai o tura. Pune mana si citeste, daca tot ai net!
    0 0
  • florin
    kia fl
    noul kia F L arata bine si m-am hotarat sa-mi i-au si eu una.am ales-o pe cea de 126 cai 1,6
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru