Facelift discret pentru Kia Picanto

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.06.2009
Kia a operat un facelift discret pentru modelul Picanto, disponibil momentan pe piata din Coreea de Sud.

Dupa ce ieri Hyundai a dezvaluit faceliftul operat pe Santa Fe, astazi a venit randul celor de la Kia, fratii de concern, sa lanseze un model revizuit. Este vorba despre Picanto, model care se vinde pe majoritatea pietelor mondiale. Faceliftul a fost lansat momentan pe piata sud-coreeana, acesta urmand sa ajunga si in Europa in decursul acestui an.

Designul exterior nu a fost serios afectat de facelift, coreenii rezumandu-se doar la o serie de modificari subtile resimtite la nivelul spoilerului frontal, al pragurilor laterale, al grilei radiatorului si al blocurilor optice fata si spate. La interior Kia nu a schimbat foarte multe lucruri, noutatile fiind doar volanul cu trei spite si nivelurile de echipare noi.

Pentru cei care isi doresc mai multa personalitate, Kia a lansat si o versiune speciala in Coreea de Sud, care vine cu un spoiler redesenat si o grila frontala cromata, similara celei regasite pe Soul.

Picanto este propulsat pe piata locala a constructorului asiatic de doua motoare, unul entry-level de un litru si 67 de cai si o versiune de top, tot de un litru, dar care ofera 72 de cai.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • MFOVDL
    ???
    Fratilor ,

    masina asta se vinde de mult in romania prin kia rom auto. de fapt nici nu se mai aduce pentru ca nu este rentabila pentru piata noastra. daca vreti va pot da cateva foto cu o astfel de masina inm in romania de circa 6 luni.
    0 3
  • Etienne
    @ MFOVDL - Discret
    Dupa cum e anuntat si din titlu facelift-ul este unul discret, desi cam prea discret dupa parerea mea. Asa e poate scuzabil si comentariul de mai sus. Masina este totusi unul dintre cele mai reusite mini-uri la ora asta (am condus unul benzinar vreo 100 km si se prezenta foarte bine). Succesul pe piata noastra nu e unul fulminant din cauza ca masinile din clasa foarte mica (aprox 3,50 m lungime) sunt cumparate mai ales de firme pentru activitatea agentilor; si cum fiecare vrea ce e mai ieftin (din pacate) Spark face legea, ici colo strecurandu-se un Panda, sau un 107. Totusi parca iau luat din farmec cu farurile rotunde stil Matiz acum cativa ani la primul facelift; cu vechile faruri avea un aer mai unisex , asa e o masina clar feminina.
    1 0
  • you_hooo
    nu mai plangeti
    vai nu mai plangeti ca nu se vinde... asta nu a stiut importatorul sa negocieze preturile ptr romania... a, si daca mai trebuia mentionat platforma, motoarele sunt aceleasi ca la hyundai i10 (de fapt e aproape aceeasi masina). cine vrea Picanto sa-si ia un I10...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru