Familistul Mazda5 costă 19.190 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.02.2011
Mazda5 vine pe piaţa din România cu două motorizări pe benzină, de 116 şi 150 de cai putere. Preţul de pornire al monovolumului japonez este de 19.190 de euro.

Esential

150 de cai putere oferă cel mai puternic motor instalat pe noul Mazda5.
19.190 de euro cu TVA inclus costă noul Mazda5 în România

La aproape un an de la dezvăluirea sa în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noua generaţie Mazda5 ajunge şi în România.

Monovolumul japonez vine cu un design proaspăt, împrumutat în partea frontală de la fratele mai mic, Mazda3, şi cu o deschidere glisantă a portierelor spate. Interiorul lui Mazda 5 poate gazdui sapte persoane, scaunele si locurile beneficiind de o abordare practica de top.

Sub capota familistului, românii vor putea comanda două motorizări. Entry-level-ul va fi propulsat de o unitate pe benzină, de 1.8 litri şi 116 cai putere, cuplată la o transmisie manuală cu şase rapoarte. Preţul de pornire pentru primul nivel de echipare, CE, a fost fixat la 19.190 de euro. Cea mai echipată versiune, TX, va scoate însă din buzunar 21.090 de euro cu TVA inclus.

Pentru cei care îşi doresc un motor ceva mai potent, Mazda oferă unitatea pe benzină de 2.0 litri şi 150 de cai putere, cuplată la aceeaşi transmisie manuală cu sase trepte. Motorizarea, conformă cu normele Euro 5, este disponibilă în trei variante de echipare.

Prima dintre ele, TX, pleacă de la 21.790 de euro, a doua, TX Plus, de la 23.290 de euro şi a treia, GTA, de la 25.590 de euro.

Lista de preţuri a fost publicată deja pe site-ul Mazda, iar monovolumul este disponibil la vânzare.

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru