Faţa agresivă a lui Smart Fortwo, dezvăluită de Carlsson

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Carlsson a pregătit un pachet de modificări pentru proaspăt revizuitul Smart Fortwo. Kitul de tuning schimbă radical look-ul exterior şi pe cel interior.

Casa de tuning Carlsson, specializată în modificarea modelelor Mercedes, s-a orientat recent către divizia urbană a constructorului german. Modelul luat în vizor este proaspăt revizuitul Smart Fortwo, care a primit un look mai agresiv din partea nemţilor.

Disponibil pentru ambele variante de caroserie, Coupe şi Cabrio, kitul de tuning vine cu un exterior reinterpretat, care primeşte lumini LED frontale, inserţii din inox la nivelul grilei, o nouă vopsea pentru caroserie şi o serie de dungi galbene, care inspiră sportivitate. Nu lipsesc nici jantele din aliaj, de culoare neagră, cu contur galben.

La interior, clienţii primesc o tapiţerie din piele, combinată cu Alcantara, care îmbracă nu numai scaunele, ci şi planşa de bord, inclusiv zona inferioară a acesteia, volanul şi bineînţeles schimbătorul. Volanul şi scaunele standard au fost înlocuite cu versiuni sportive. Carlsson nu a uitat nici de sistemul multimedia, tunerul instalând un sistem de sunet Exclusive Edition, care include un amplificator pe două canale cu o capacitate totală de 400 Watt RMS.

Preţul perceput de Carlsson pentru tapiţeria din piele este de 4163 de euro, în timp ce sistemul audio, care vine şi cu o iluminare de tip LED a pragurilor atunci când uşile sunt deschise, mai costă încă 1295 de euro.

via | zercustoms

Comentarii (5)

  • Penibil
    2 3
  • preturi
    Bun...si in afara de tapiterie si audio, restul tuning-ului cat costa?
    2 0
  • Parca e mai agresiv Beetle ..
    1 2
  • oameni
    Daca si despre un tuning facut de Carlsson, isi pot permite unii sa zica ca este penibil, atunci nu mai am cuvinte ....
    1 0
  • BogdanD
    e ceva
    dar pentru mine arata ca un bişon nervos
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru