Citroen C5 primeste amprenta tunerului german dedicat Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.04.2010
Modelul francez a primit un kit de tuning din partea casei germane Carlsson, specializata in modificarea modelelor Mercedes. Nemtii au modificat radical aspectul exterior al C5-ului.

Salonul Auto de la Leipzig a consemnat o premiera mai putin obisnuita venita din partea tunerului Carlsson. Casa specializata in modificarea modelelor germane a ales sa isi exerseze imaginatia si spiritul creator pe un sedan francez. Este vorba despre noul Citroen C5, care se bucura de un pachet estetic special, dezvoltat de Carlsson impreuna cu producatorul francez.

Disponibil pentru ambele variante de caroserie ale modelului, kitul vine cu un spoiler frontal nou, cu bosaje mai largi, cu o extensie pentru spoilerul spate si cu lumini LED, inglobate in priza de aer fata. Aspectul exterior este desavarsit cu ajutorul unui set de jante de 19 inch din aliaj si a unor evacuari duble cromate.

La interior, nemtii au aratat aceeasi grija pentru detalii, oferind potentialilor clienti un volan imbracat in piele Alcantara, pedale si praguri placate cu inox, tapiterie din piele si un pachet cu navigatie Business NaviDrive 3D.

Pachetul de tuning poate fi comandat numai cu motorizarile diesel de 165 si 240 de cai putere HDi si unitatea pe benzina de 155 de cai.

In toate cele trei situatii, performantele motorului raman identice cu cele ale versiunilor standard, clientii putand opta intre cutia manuala cu sase rapoarte si cea automata.

via | zercustoms

Comentarii (2)

  • Arata foarte bine!Daca ar fi scos si sigla aia ar fi fost super tare!!
    2 7
  • Tot degeaba esti!!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru