Ferrari 458 Italia este "Best Driver's Car" în 2011

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.09.2011
Jurnaliştii americani de la Motor Trend, una dintre cele mai apreciate publicaţii auto de peste Ocean, i-au acordat lui 458 Italia titlul cuvenit celei mai sportive maşini lansate în ultimul an.

După 30 de premii internaţionale primite pe toate continentele, Ferrari 458 Italia a demonstrat deja că este o maşină pe care lumea o aştepta cu nerăbdare şi că se ridică la înălţimea aşteptărilor. Cu toate acestea, italienii continuă să-şi adauge distincţii în vitrina cu trofee, ultima fiind primită din partea revistei americane Motor Trend, una dintre cele mai importante publicaţii auto din SUA.

Ferrari 458 Italia a primit premiul "Best Driver's Car", una dintre cele mai apreciate distincţii pentru maşinile sport din presa auto mondială. Acordat din 1949 fără întrerupere până astăzi, premiul Best Driver's Car certifică anual cea mai sportivă apariţie din lumea auto.

Ferrari 458 Italia a reuşit să învingă în 2011 alte zece finaliste, fiind evaluată de juriul de 25 de jurnalişti şi experţi în domeniu. "Modelul italian a primit această distincţie pentru calitatea execuţiei, pentru satisfacţia pe care i-o oferă celui de la volan şi mai ales pentru că lasă impresia că niciun alt model nu se apropie nici pe departe de ceea ce oferă acesta", se specifică în comunicatul care însoţeşte rezultatele finale ale competiţiei.

Testele au fost desfăşurate de jurnalişti pe circuitul de la Laguna Seca.

via | MotorTrend

Comentarii (4)

  • Test facut de americani, nu aveau ce cauta aici 1M, Evora si Cayman, toate celelalte au cel putin 200 de cai in plus
    4 3
  • tomita
    mda, si faza cu care ferrari isi tuneaza on-site orice model trimis pt drive unde apare? si cine nu este de acord nu face test drive.
    si la drag race tot nu au reusit sa castige.
    as fi curios cu niste private cars cum ar arata acesr 0-400m la timpi, in ceea ce priveste primele 3 masini
    3 3
  • Catalin
    @dan_grc
    Din cate vad eu, Ferrari 458 Italia a castigat titlul de "Best Driver's Car", iar masinile care au participat la "liniuta" se incadreaza in aceasta categorie de "Driver's Car". Probabil asta e motivul pentru care au ales aceste modele pentru cursa asta.
    4 1
  • drag race
    Cel mai mult imi place Mustang Boss 302.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru