Ferrari 458 Italia primeşte o evacuare nouă

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.11.2010
Casa de tuning slovenă Akrapovic îi oferă lui Ferrari 458 Italia o nouă evacuare. Mulţumită acesteia, sunetul supercarului italian a fost mult îmbunătăţit, iar V8-ul a primit 11 cai putere în plus.

Tunerii sloveni de la Akrapovic Exhaust Systems Technology au pregătit un tuning discret pentru supercarul Ferrari 458 Italia. Aceştia au decis să modifice puţin sunetul produs de modelul italian prin înlocuirea sistemului de evacuare. Astfel, V8-ul de 578 de cai reuşeşte să cânte o simfonie nouă, dirijată de cele trei ţevi de eşapament poziţionate central.

De asemenea, noul sistem de evacuare din titan îi ofera lui 458 Italia un plus de 11 cai putere, iar cuplul motor dezvoltat de agregatul modelului italian a ajuns la 566 Nm, cu 26 Nm mai mult, comparativ cu versiunea de serie. Mai mult decât atât, noul sistem de evacuare este mai uşor cu 14 kg, masa totală a lui 458 Italia ajungând astfel la 1.366 kg. De asemenea, oficialii sloveni au dat publicităţii un film cu noua lor creaţie, pentru a ne convinge că superacarul italian a învăţat să cânte o partitura nouă.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru