Ferrari a inaugurat doua noi cladiri la Maranello

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.06.2008
Ferrari a finalizat renovarea complexuluid e la Maranello si a acordat noi facilitati pentru angajati.

Esential

200 de milioane de euro este investitia Ferrariin noile cladiri ale companiei.

Ferrari a inaugurat prin presedintele Luca di Montezemolo si CEO Amedeo Felisa doua noi cladiri la Maranello.

Este vorba despre cladirea care gazduieste noul restaurat al companiei, conceputa de arhitectul italian Marco Visconti, si de noua linie de asamblare a marcii italiene, conceputa de arhitectul Jean Nouvel, castigatorul premiului Pritzker de anul acesta.

Prin aceste noi cladiri am finalizat procesul de renovare a complexului Ferrari inceput la sfarsitul anilor ’90”, a declarat Luca di Montezemolo. Cele doua noi cladiri construite de Ferrari au fost rezultatul unei investitii de 200 de milioane de euro.

Scopul nostru este sa obtinem un mediu de munca asa cum nu mai exista nicaieri in lume, sa punem la dispozitia angajatilor cele mai bune conditii intr-un mediu sigur si armonios”, a mai spus Luca di Montezemolo.

In plus, compania italiana a anuntat o serie de noi facilitati acordate angajatilor sai, cum ar fi asigurare medicala pentru toata familia angajatului, imprumuturi pentru achizitionari de locuinte, finantari pentru efectuarea studiilor copiilor celor care lucreaza la Ferrari.

Via | Ferrari 

Taguri: Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru