Ferrari a intrat pe piata din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.05.2008
Astazi s-a deschis la Otopeni primul showroom Ferrari din Romania, gratie unei investitii a companiei Forza Rossa.

Esential

15 unitati estimeaza ca va vinde Ferrari in Romania in primul sau an de activitate.

Ferrari intra de astazi oficial pe piata din Romania, prin intermediul companiei Forza Rossa care a realizat un showroom de 5 milioane de euro la Otopeni.

Ferrari intentioneaza sa vanda pe piata interna circa 15 unitati anual, dar are in vedere comercializarea celebrelor sale automobile si in tarile invecinate Romaniei.

Showroom-ul Ferrari de langa aeroportul Henri Coanda are o suprafata totala de 2.800 metri patrati, care cuprinde si spatiul de service. De asemenea, showroom-ul de 5 milioane de euro este prevazut si cu serviciul de car sitting, prin care modelele Ferrari beneficiaza de spatiu special de depozitare pe timp de iarna.

In Romania sunt inmatriculate aproximativ 60 de unitati Ferrari, numai anul trecut fiind achizitionate 10 exemplare noi si 15 second-hand.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a fost prezent la inaugurarea showroom-ului din Romania si a declarat ca spera ca marca italiana  sa ajunga intr-un timp scurt sa comercializeze anual 50 de exemplare ale Calutului Cabrat.

"In ultimii doi ani, vanzarile Ferrari in Europa de Est au crescut cu peste 100%, cea mai importanta prezenta a marcii in randul acestor state fiind in Turcia.
In Romania, vrem ca peste trei-patru ani sa vindem 40-50 de masini si vom limita numarul livrarilor, pentru ca strategia Ferrari presupune ca dorinta si cererea pentru un autoturism sa fie mai mare decat numarul de livrari
", a spus di Montezemolo
Taguri: Ferrari

Comentarii (3)

  • dsf
    ma duc sa-mi iau vreo 2 din 15
    0 0
  • Love Ferrari :D
    Vreau doua 430 Scuderia, unul rosu si unul negru.....E bine 400 000 euro, ca nu am marunt?
    0 0
  • pe draq
    Unde draq se poate merge cu un Ferrari in Romania? avem umpic de autostrada.. si aia petecita si vai de mama ei...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru