Ferrari Enzo by Edo Competition

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.05.2008
Tunerii germanii de la Edo Competition au imbunatatit performantele supercarului Ferrari Enzo.

Esential

700 de cai putere are Ferrari Enzo Edo Competition.
370 km/h este viteza maxima a supercarului Enzo.

Edo Competition, tunerul specializat in supercaruri, a mai dat o lovitura de gratie in clasa celor mai rapide modele auto din lume.

Mai precis, Edo si-a reluat activitatea in cadrul familiei Ferrari, luand la intrebari bijuteria Ferrari Enzo. Amprenta Edo asupra lui Ferrari Enzo poate fi tradusa perfect prin noile cuvinte cheie ale motorului. Puterea a crescut pana la 700 de cai, iar cuplu maxim pana la 715 Nm.

La exterior, Edo si-a impus stilul prin introducerea unui nou sistem de evacuare, asemanator celui de pe Ferrari FXX, si prin ajustarea unor prize de aer gigant. Performantele modelului tunat de Edo Competition sunt substantial imbunatatite de noul abreiaj, care reduce schimbul de viteze pana la valori similare inregistrate pe Ferrari FXX.

Jantele de 19 inch, pe fata, si de 20 inch, pe spate, completeaza imaginea agresiva a lui Ferrari Enzo tratat de Edo Competition. Modificarile aerodinamice si doparea motorului au ridicat nivelul de performanta din dreptul bijuteriei Enzo.

Astfel, Ferrari-ul tunat de Enzo accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde si atinge o viteza maxima de 370 km/h. Mai mult, timpul de accelerare de la 0 la 200 km/h este de 9.5 secunde si de 22 de secunde de la 0 la 300 km/h.

Via | Edo Competition 

Taguri: Enzo, Ferrari

Comentarii (1)

  • Putina atentie....
    ''Astfel, Ferrari-ul tunat de Enzo accelereaza de la 0 la'' --- tunat de EDO....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru