Salonul Auto de la Geneva 2013

Ferrari F70, primele teasere oficiale ale noului supercar italian

Publicat Vineri, 14.12.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 3
Ferrari F70, primele teasere oficiale ale noului supercar italian - Poza 1
Ferrari F70, primele teasere oficiale ale noului supercar italian - Poza 2
Ferrari a prezentat primele teasere oficiale ale noului F70, codul viitorului său supercar. Acestea prezintă atât posteriorul, cât şi partea frontală a noului model din Maranello.

Ferrari a prezentat primele imagini teaser ale noului F70. Modelul este succesorul lui Enzo şi prezintă o parte frontală inspirată de cea a lui 458 Italia, pe când posteriorul pare să fie inspirat din cel al lui F12 Berlinetta. Noul model al italienilor prezintă "portiere fluture", care au deschidere verticală, iar plafonul are un profil neobişnuit, fiind umflat în dreptul pasagerilor din faţă, probabil din motive aerodinamice. Dodge foloseşte un profil similar pentru plafonul noului Viper din acelaşi motiv.

Potrivit primelor informaţii, noul hipercar de la Ferrari are un motor V12 cu KERS, care dezvoltă în total peste 800 CP. Modelul va avea o masă apropiată de 1.300 kilograme, graţie caroseriei din fibră de carbon şi a şasiului monococă realizat din acelşi material. Caroseria lui F70 se mândreşte cu un nou proces de laminare a fibrei de carbon, care oferă un nivel superior de rezistenţă. Podeaua noului supercar italian va fi construită din fibră de carbon şi kevlar, ceea ce îi va oferi un plus de rigiditate.

În raport cu Enzo, noul F70 este cu 22% mai rigid şi cu 20% mai uşor.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Motorward


Comentarii (3)

  • splendit va fi ceva extraordinar 100%
    14 1
  • @sebastiantoma
    "iar plafonul are un profil neobişnuit, fiind umflat în dreptul pasagerilor din faţă, probabil din motive aerodinamice."

    sau probabil sa aiba mai mult loc pasagerii din spate ;)

    o fraza netradusa cred ca e tot "articolul" care n'are pic de logica...
    6 0
  • master
    asa trebuie sa arate o masina ferrari? imi pare rau dar arata jalnic....enzo arata mai bine si mai aerodinamic mai ales botul.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru