Ferrari FF a primit un kit de tuning de la Novitec Rosso

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.06.2012
Novitec Rosso a dezvoltat un pachet de tuning pentru Ferrari FF. Supercarul cu tracţiune integrală dezvoltă 702 CP în versiunea modificată şi poate să atingă 340 km/h.

Ferrari FF, primul model de serie cu tracţiune integrală şi patru locuri creat de Ferrari, a primit un pachet de tuning de la Novitec Rosso. Tunerul german a dezvoltat un pachet estetic pentru FF, iar oferta este plusată cu un kit de performanţă pentru motor şi un set de jante din aliaj uşor. În cazul în care sunt clienţi nemulţumiţi de suspensia lui FF, Novitec Rosso oferă un set de arcuri sport pentru a reduce garda la sol a modelului italian. Interiorul modelului poate primi ornamente din fibră de carbon şi o tapiţerie din piele personalizată, finisată în orice nuanţă dorită de client.

Pachetul estetic aplicat lui Ferrari FF a fost testat în tunelul aerodinamic şi a fost construit din fibră de carbon. Cei de la Novitec Rosso l-au echipat pe FF cu o spoiler inferior pentru bara de protecţie faţă, o nouă grilă a radiatorului, un set de praguri laterale, capace pentru oglinzile laterale, un element nou pentru plafon, un spoiler pentru plafon, un spoiler pentru capacul portbagajului şi un difuzor integrat în bara de protecţie spate.

Clienţii Novitec Rosso pot comanda şi un set de jante din aliaj, de 21 inch diametru şi 9 inch lăţime pentru puntea faţă, respectiv 22 inch diametru şi 12 inch lăţime pentru puntea spate. Jantele de pe faţă cântăresc 9.9 kilograme fiecare, în timp ce jantele de pe puntea spate cântăresc 13.5 kilograme fiecare.

Motorul V12 de 6.3 litri al lui Ferrari FF dezvoltă 42 CP în plus faţă de versiunea normală, atingând 702 CP la 8.200 rpm. Puterea suplimentară a venit prin modificarea unităţii centrale a motorului şi prin aplicarea unui sistem de evacuare performant, realizat din oţel inoxidabil. Modificarăile aplicate lui Ferrari FF duc la un raspuns mai bun la acceleraţie şi la o viteză maximă de 340 km/h, cu 5 km/h în plus faţă de standard.

Via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru