Ferrari isi face revista de 250 de euro exemplarul

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.06.2008
Producatorul italian de supercaruri a anuntat tiparirea unei reviste trimestriale denumita "Ferrari Magazine".

Esential

250 de euro va costa revista Ferrari.
280 de pagini va numara un numar al revistei Ferrari.
4 numere anuale sunt prevazute pentru Ferrari Magazine.

Oficialii Calutului Cabrat au anuntat aparitia publicatiei “Ferrari Magazine”. Este vorba de o revista a companiei italiene, disponibila doar in varianta print si doar in limba engleza care va trata lumea modelelor Ferrari, cultul curselor automobilistice, designul si moda lumii Ferrari.

In primul numar apare un interviu cu Luca di Montezemolo, in care boss-ul Calutului Cabrat este intervievat de pilotul pe post de jurnalist, Michael Schumacher.

Natura inedita a unor astfel de materiale se reflecta si in temele discutate. Spre exemplu, in acest interviu unic, Schumacher il intreaba pe Montezemolo: “Presedinte, cate televizoare ati spart din cauza mea in timp ce va uitati la Formula 1?”. Boss-ul Ferrari raspunde: "Cred ca vreo patru", iar Schumacher rade spunand: “e bine ca nu mi-ati trimis pana acum vreo nota de plata”.

Publicatia Ferrari Magazine va aparea trimestrial, iar ultimul numar al anului va cuprinde 280 de pagini si va avea subiecte care vor trata cele mai importante evenimente Ferrari.

Revista Calutului Cabrat va fi tiparita in 30.000 de exemplare, care vor fi trimise proprietarilor Ferrari din intreaga lume. Pentru cei care doresc Ferrari Magazine vor mai exista tiraje suplimentare, un numar urmand sa coste 250 de euro.

Via | Ferrari 

Taguri: Ferrari

Comentarii (1)

  • Cu dedicatie pentru snobii parveniti
    Din seria...hai sa mai facem un produs pentru oameni bogati. Ca bani este!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru