Ferrari Store Bucureşti aniversează un an de existenţă

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.12.2010
Al doilea magazin Ferrari ca mărime din Europa, deschis la Bucureşti, aniversează weekendul acesta un an de existenţă. Cu această ocazie, clienţii vor beneficia de reduceri de 20%.

Weekendul acesta, Ferrari Store aniversează un an de existenţă pe piaţa din România. Magazinul Căluţului Cabrat a fost deschis oficial în urmă cu un an, în data de 5 decembrie, şi de atunci mulţi pasionaţi ai mărcii au trecut pragul celui mai mare Ferrari Store din estul Europei.

Construit pe trei niveluri, cu o suprafaţă totală de 450 de metri pătraţi şi o arie expoziţională generoasă, magazinul de pe Calea Victoriei găzduieşte colecţiile originale ale brandului italian, de la cele de haine şi încălţăminte, până la cele de sport sau cosmetice.

În topul celor mai bine vândute produse din 2010 se numără bicicletele pentru copii Colnago, ceasurile Paddock din fibră de carbon şi pantofii Tod's. Iarna aceasta aduce la Ferrari Store şi o nouă colecţie de haine şi accesorii pentru schi: pulovere din lână sau caşmir, schiuri semnate de Dynastar şi clăpari marca Lange.

Împlinirea unui an de existenţă va fi celebrată cu reduceri de 20% pentru orice produs achiziţionat în perioada 6-11 decembrie.

via | Ferrari

Comentarii (3)

  • :D
    Da' halatul cat e ? :)))
    7 0
  • "Ferrari stori - comercializand articole Ferrari celor care nu-si permit unul, din 2009"
    5 0
  • ma bucur ca exista asa ceva...dar ma intreb ce bilant contabil or avea de-si permit sa plateasca chirie in "buricul targului" la atitia (450) metri patrati? sau poate dl fost ministru al sanatatii e proprietar pe tern si cladire!? pai in acest caz costurile teren+constructie cand vori recuperate din vanzarea unor "tricouri" chiar si la suprapret...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru