Ferrari deschide la Bucuresti al doilea sau magazin ca marime din Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Ferrari va inaugura la Bucuresti in 6 decembrie un magazin special dedicat marcii. Acesta va fi al doilea ca marime din Europa, dupa cel din Milano.

Ferrari va deschide la inceputul lunii decembrie, in Bucuresti, al doilea magazin ca marime din Europa, dupa cel din Milano. Conform directorului importatorului marcii in Romania, Ion Bazac, Ferrari Store Bucuresti va fi cel mai mare magazin de acest tip din Europa de Est si a necesitat o investitie de patru milioane de euro.

"Magazinul Ferrari va avea o suprafata de 500 de metri patrati si va al doilea ca marime din Europa, dupa cel din Milano. Vom avea la vanzare chiar si un monopost", spune Ion Bazac, cel care a detinut pentru noua luni functia de Ministru al Sanatatii.

Magazinul Ferrari de la Bucuresti va fi deschis la doar doua saptamani dupa ce marca italiana a inaugurat un alt punct de vanzare in Atena.

Cel mai mare Ferrari Store din lume se afla in Dubai, magazinul din Emiratele Arabe Unite avand o suprafata totala de 1000 de metri patrati. Printre celelealte orase cunoscute ale lumii care beneficiaza de un punct de vanzare de acest tip se numara Roma, Milano, Londra, Barcelona, San Francisco, Miami, Macao sau Abu Dhabi.

In urmatorii doi ani, numarul magazinelor din toata lumea dedicate exclusiv Calutului Cabrat va ajunge la 50, urmatoarele puncte de vanzare urmand sa fie deschise in Europa, America de Sud si Orientul Apropiat.

via | ZF

Comentarii (19)

  • as21ro
    ok...
    si unde anume va fi noua locatie?
    7 1
  • mda
    sper sa ajung si eu pe akol...cat de curand
    0 10
  • Pot sa deschida si cate 5 magazine in fiecare tara ca tot niste carute vand .
    8 17
  • !
    Sa fie primit !
    4 8
  • jurnalistu
    cautati gresala
    "Magazinul Ferrari va avea o suprafata de 500 de metri patrati si va al doilea ca marime din Europa, dupa cel din Milano.

    mestere mai dute si tu in concediu si te recreaza ca e mai bine...astept mai mult de la tine ;)
    mult noroc
    4 9
  • Logan25
    I love dacia
    Parca tot o masina autohtona mi-as lua
    6 6
  • cypylix
    unde?
    si care este adresa? as veni si eu. daca aflati ceva postati
    0 7
  • vasily
    al II-lea ???
    ... si 500 mp este mare? de ce nu fac un shock pentru asta? si daca spera sa vanda mai multe unitati, nimic despre Service si alte facilitati?
    in schimb, buna treaba unui fost demnitar - acu' daca au la vanzare si un monopost !
    ... STIU, strugurii de sus sunt acrii !!! da, da !!
    2 5
  • NeoGalaxy
    O sa fie pe Calea Victoriei, unde nu stiu nici eu sigur dar se rezolva :)
    3 1
  • ferrari
    da, asta ne trebuia noua acuma pe timp de criza. oricum, nu sunt multi fani ferrari in romania, asa ca nu o sa fie prea vizitat. probabil ca la inceput, ca asa e romanu
    6 7
  • Dr Felix
    suntem a 2-a putere economica in UE?
    ASTA ESTE PT CEI CARE AU SALARII SI PENSII NESIMTITE, NU-I ASA?! EU CARE MUNCESC NU REUSESC SA-MI CUMPAR ASA CEVA. VOI, CEILALTI "POSTACI" VA PERMITETI SA VA CUMPARATI UN FERRARI?
    8 3
  • Ferrari Store n-are nici o legatura cu reprezentanta auto si service-ul. Nu vinde masini, vinde doar chestii legate de Ferrari cum ar fi suveniruri, haine, ochelari, jucarii, cani, pixuri, carti, etc, chestii pt fanii marcii in general. Monopostul de "vanzare" este doar o chestie de marketing sa atraga clientii. Si in magazinul din Milano este unul expus.
    7 1
  • Dr Felix
    ma intreb si eu
    SOSO, nu e un spatiu cam mare pt a vinde doar niste "brelocuri" fie ele si Ferrari?!
    4 1
  • ovimicnescu
    la milano misto
    la cel de la milano am fost. sa vedem cum e si cel de la bucuresti
    2 1
  • crysti09
    Maine, poimaine vom ceti despre Vanghelie ca cine stie ce mare stand si-a deschis....Domnu Bazac aici iti era mintea nu, decat la starea sistemului medical din romania......hmmmmm.

    Sa ai grija sa nu-ti treaca vreun Ferari prin cap.........
    3 1
  • florin
    www.ferraristore.ro
    se pare ca site-ul www.ferraristore.ro este luat.
    cineva a fost mai rapid decat ei.
    2 0
  • din bun simt...
    ...eu mi-am luat smart fortwo, ca sa aiba loc astia cu ferrari
    2 0
  • bv costind
    Te felicit pt alegerea facuta,. ai gandit bine, poate nici locuri de parcare nu o sa mai ai de la atatea ferrari cate vor fi in bucuresti:)))
    Asta e ceva gen magazinul lui Nicolita din braila, in care vindea suveniruri cu Steaua , toate prostiile.Nici sa am bani de aruncat , dar pe un ferrari tot nu-i dau. Mai scump de un Chrysler nu mi-as lua chiar si ala mi se pare prea mult, as putea face orice altceva cu banii. Astea sunt pt liceeni care viseaza cai verzi albastri, negri etc pe pereti de la toaletele scolii.
    Dr felix, nu cred ca este nimeni pe aici sa poata cumpara un ferrari.
    eu zic ca masina iti iei ca iti trebuie sa mergi cu ea, sa-ti rezolvi anumite probleme ce nu le poti rezolva cu trenul etc, nu ca sa el arati prietenilor ca ai masina. si cum mergi cu un passat asa poti merge si cu un logan.
    1 1
  • victor
    e in centru
    @as21ro : magazinul se afla in centru, pe Calea Victoriei, pe partea dreapta la cateva zeci de metri mai jos de sediul CEC, exact in intersectia cu splaiul garlei, e greu de ratat !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru