Ferrari a deschis un magazin oficial la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.07.2009
Producatorul italian Ferrari si-a deschis un nou magazin de accesorii in Germania, chiar la circuitul Nurburgring. Acesta este unul dintre cele 40 de magazine pe care le va deschide in urmatorii trei ani.

Ferrari a deschis inca un magazin oficial, de data aceasta chiar la circuitul german Nurburgring. Acesta are un spatiu de 265 de metri patrati si a fost desenat de Studio losa Ghini. Magazinul Ferrari de la Nurburgring are rolul de a omagia istoria Ferrari in motorsport si de a functiona ca un magazin tipic de accesorii.

Spre deosebire de un magazin tipic, magazinul Ferrari de la Nurburgring are un monopost de Formula 1 pe post de exponat si beneficiaza de sali de sedinta pentru clienti importanti, precum si o zona de relaxare pentru clienti. Noul magazin Ferrari este doar unul dintre cele 40 de unitati pe care le va deschide producatorul italian in urmatorii trei ani in Europa.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru