Ferrari vrea să strângă 1000 de maşini pentru un nou record mondial

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.06.2012
Ferrari Europa de Nord încearcă să doboare recordul mondial pentru cea mai mare paradă de exemplare ale Căluţului Cabrat. Ţinta italienilor este să strângă la un loc 1000 de maşini.

Esential

1000 de maşini vor să strângă italienii pentru cea mai mare paradă de exemplare Ferrari.

Divizia nord-europeană a celor de la Ferrari are planuri mari pentru toamna acestui an. Italienii vor să organizeze cea mai mare paradă de exemplare Ferrari şi să intre astfel în Cartea Recordurilor.

Pentru evenimentul “Racing Days“, programat în 15 septembrie pe circuitul de la Silverstone, şi-au anunţat deja prezenţa 600 de proprietari ai Căluţului Cabrat. Actualul record mondial pentru cea mai mare adunare de exemplare Ferrari totalizează 490 de exemplare. După un calcul matematic simplu, recordul e ca şi doborât.

Ţinta Ferrari Europa de Nord este însă mai mare de atât: să adune în acelaşi loc 1000 de unităţi ale Scuderiei italiene. Asta înseamnă că la eveniment trebuie să îşi mai anunţe prezenţa încă 400 de maşini. Vom vedea dacă italienii reuşesc să doboare recordul mondial abia în septembrie.

via l egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru