Fiat si Diesel au creat un 500 Cabrio unicat

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.05.2009
Fiat a colaborat inca o data cu producatorul de jeansi Diesel pentru a crea un exemplar unicat al lui 500 Cabrio. Modelul va fi vandut in cadrul galei Cinema Against AIDS, iar banii obtinuti vor fi donati unei fundatii.

Fiat a colaborat cu Diesel pentru a crea un exemplar unicat al modelului 500 Cabrio. Dupa cum stiti, Fiat si Diesel produc deja o editie speciala a modelului 500, ce ar trebui sa se vanda in 10.000 exemplare in urmatorii doi ani. Modelul 500 Cabrio DIESEL va fi vandut in cadrul galei Cinema Against AIDS, iar banii obtinuti vor fi donatii unei fundatii care lupta impotriva SIDA.

La fel ca Fiat 500 DIESEL, 500 C Diesel este creat de designerii firmei de imbracaminte si de Centro Stile Fiat din Torino. Modelul este vopsit intr-o nuanta speciala de verde metalizat si a primit accente speciale la interior si la exterior. Acoperisul soft-top este si el vopsit in verde, iar nuanta acestuia este aleasa astfel incat sa formeze un contrast interesant cu nuanta caroseriei.

Modelul este echipat cu un propulsor de 1.4 litri ce dezvolta 100 CP. Acest exemplar Fiat 500 Cabrio va fi vandut in cadrul licitatiei ce va avea loc pe 21 mai. Printre personalitatile de marca ce vor fi prezente la eveniment ii putem enumera pe Bill Clinton, Sharon Stone si Annie Lennox.

Editia precedenta a galei “Cinema Against AIDS” a strans sapte milioane de dolari pentru aceasta cauza nobila. 

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru