Fisker pregateste un hibrid plug-in de 39.000 de dolari

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Un investitor al companiei Fisker a dezvaluit faptul ca producatorul american de vehicule electrice lucreaza la un hibrid care va putea fi incarcat si de la priza. Modelul va avea un pret de pornire de 39.000 de dolari.

Americanii de la Fisker ar putea pregati un hibrid plug-in care va fi mai ieftin decat Karma. Acest zvon a fost lansat de catre Ray Lane, unul dintre investitorii majori ai companiei Kleiner Perkins, implicata strans de dezvoltarea marcii Fisker. Mai mult decat atat, zvonul s-ar putea adeveri in urmatorii ani daca luam in vedere declaratiile lui Henrik Fisker, care a anuntat ca spera sa primeasca un imprumut de la Departamentul de Energie din SUA pentru a putea construi un hibrid plug-in mai ieftin.

Pentru moment, imprumutul cerut de cei de la Fisker nu a fost inca aprobat, dar dezvoltarea noului model ar trebui sa inceapa odata cu aprobarea acestuia. In cazul in care cei de la Fisker vor crea un model hibrid care va putea fi incarcat de la priza, marca americana de nisa va avea un competitor pentru Chevrolet Volt, mai ales daca luam in vedere pretul de achizitie anuntat.

Pe langa faptul ca viitorul Plug-in Hybrid de la Fisker se anunta a fi mai ieftin decat Chevrolet Volt, modelul va face reclama noului Fisker Karma, care va fi disponibil abia la sfarsitul anului 2010. Spre deosebire de modelul promis de Henrik Fisker, noul Karma are un pret de achizitie mai ridicat, dar ofera un nivel la fel de ridicat al performantelor si al autonomiei.

Via | Earth2tech

Taguri: Fisker, Karma, PHEV, hibrid

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru