Flavio Manzoni este noul designer Ferrari

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Functia de director de design in cadrul Ferrari, ramasa vacanta dupa plecarea lui Donato Coco, a fost preluata de Flavio Manzoni, omul care a ocupat o pozitie similara in cadrul grupului Volkswagen.

Dupa plecarea celebrului Donato Coco la Lotus, Ferrari avea nevoie de o persoana puternica pentru a-l inlocui. Astfel, italienii l-au investit astazi pe Flavio Manzoni in functia de director de design in cadrul Scuderiei. Designerul, in varsta de 45 de ani, va raporta direct presedintelui executiv si va fi responsabil de aspectul viitoarelor modele Ferrari.

Manzoni si-a inceput cariera in cadrul Lancia, de unde a plecat vreme de trei ani in cadrul Seat. Designerul a renuntat la constructorul spaniol in favoare primei iubiri, Lancia, unde a fost numit sef al centrului de design si a devenit mai apoi responsabil de look-ul modelelor Fiat si Fiat LCV. Manzoni a parasit insa din nou grupul italian, pentru a se alatura Volkswagen in perioada 2006 - 2007. In tot acest timp a ocupat functia de director de design in cadrul grupului german.

via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Flavio Manzoni
    Cam plimbaret tipul. Imi aminteste de turismul politic de la noi. Sper sa creeze Ferarri-uri reusite.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru