Focus RS ar putea fi ultimul model de performanta de la Ford

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.03.2009
Dupa ce va incheia productia modelului Focus RS, Ford nu va mai produce nici un model de acest gen.

O sursa din cadrul companiei Ford a declarat ca Focus RS va fi ultimul model Ford ce va purta sigla RS. Situatia economica mondiala si viitoarele legi ce vor restrictiona emisiile automobilelor fac modelele de performanta sa devina neviabile pe viitor pentru compania americana.

Ford a inceput sa produca modele RS incepand cu anii 1970, cand a lansat Escort RS1600. Dupa General Motors, Ford este a doua companie americana care renunta la divizia sa de performanta. Oficialii Ford nu au facut inca o declaratie in acest sens.

"Noul Focus RS este special, nu doar datorita performantelor sale, ci si din cauza ca s-ar putea sa fie ultimul model de acest gen pe care il veti vedea de la Ford. Clientii nostri ar trebui sa se bucure cat mai mult de modele precum Focus RS cat inca mai pot. Este putin probabil sa mai producem vreodata un hatchback orientat catre performanta", a precizat sursa anonima din cadrul companiei Ford.

Via | Imotormag

Taguri: Focus, Ford, RS

Comentarii (3)

  • the future sonds good
    ...Situatia economica mondiala si viitoarele legi ce vor restrictiona emisiile fac modelele de performanta sa devina neviabile pe viitor...
    0 0
  • catalin
    time is change
    sa treaca pe electric acolo performante,sa scapam de mersul la pompa
    0 0
  • costa cam mult trecerea pe electric, pentru a obtine si performanta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru