Ford B-Max, urmasul lui Fusion, construit la Craiova!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.10.2008
Ford va asambla la Craiova, in 2010, inlocuitorul lui Fusion. Acesta se va numi, cel mai probabil, B-Max.

Esential

2010 este anul in care Ford va lansa B-Max.

Al doilea model pe care il va construi Ford in Romania (dupa Transit Connect) se va numi B-Max si va fi, asa cum Automarket v-a anuntat de acum cateva saptamani, inlocuitorul actualului Fusion. Noul model va iesi de pe banda de productie a noii uzine de la Craiova in prima jumatate a anului 2010, Ford urmand sa produca circa 100.000 de unitati.

Informatiile au fost opublicate astazi de Automotive news Europe, care citeaza un oficial Ford, fara a dezvalui numele acestuia. Viitoarea masina de la Craiova va fi asamblata pe platforma lui Fiesta, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Fusion.

B-Max este denumirea pe care oficialii Ford au dat-o noului model in structurile interne. Schimbarea onmastica a modelului va urma linia pe care Ford a inceput-o prin S-Max si C-Max, toate monovolumele companiei urmand sa primeasca nume care sa le identifice astfel.

via | Automotive News

Taguri: B-Max, Fiesta, Ford, Fusion

Comentarii (7)

  • tilutza
    sunt curios ce preţ o să aibă
    Eu sunt din Craiova, şi eram curios dacă preţul achiziţionat de noi de aici, difera cu cel din afară. Mie unu imi place, şi de fapt îmi place în general platforma Fiesta, masinuţă mică, ideală pentru un tânăr :) eu aştept :)
    0 0
  • Gabriel
    Mai apuca?
    Sunteti siguri ca mai apuca sa asambleze ceva? Citeam in presa ca sunt in faliment in America... Daca mai amana mult s-ar putea sa amane side die....
    0 0
  • Pt Gabriel
    Sti ce inseamna declararea falimentului in America?
    0 0
  • asa este
    nu stiu nimic de pret dar pot sa confirm ca noul fusion va fi fabricat la craiova

    b-max, codul b este cod de proiect valabil si pentru noua fiesta, masini din clasa mini sau mica care o fi ea.

    max, banuiesc ca o sa fie ceva in genul c-max
    0 0
  • Ford
    Ford a mai trecut prin astfel de crize si nu a dat faliment. O restrangere a activitatii si vanzarea de active vor rezolva problema de moment a crizei mondiale. Nu avem motive sa credem ca va disparea marca Ford. Poate nu vor incepe productia asa cum zic ei, dar nici nu vor renunta la uzina din Romania. Criza actuala in care se zbate lumea va face loc unei si mai mari dezvoltari mondiale pe viitor.
    0 0
  • Mestere, ai baut?
    Mestere, de cand te-a laudat toata lumea ca ai scris articolul ala foarte descriptiv si bine facut, ti-am zis ca sunt cu ochii pe tine.
    Acu bagi iar stiri scurte si fade pe care de curand le impanezi cu greseli de ortografie.
    Nu ne dezamagi! Incep sa cred ca articolu ala frumos nu e scris de tine. Te mai straduiesti? sau ma lasi la parerea mea? :D
    0 0
  • ford
    Sunt disponibile si imagini cumva ?
    Oricum cred ca chiar daca va fi mai scump putin ca un Logan, va avea succes mi mare......eu detin si un Logan si sunt relativ multumit deocamdata......toate bune
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru