Ford B-Max va avea un preţ special în România

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.01.2012
Noul Ford B-Max va avea un preţ preferenţial pentru clienţii din România, anunţă Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford într-un interviu acordat celor de la ZF.

Ford B-Max, viitoarea vedetă a fabricii din Craiova, va avea un preţ special pe piaţa din România, anunţă Ziarul Financiar citândul pe Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford. Oficialul a anunţat că noul B-Max a intrat deja în producţia de preserie şi că primele unităţi vor debuta pe piaţă peste câteva luni. În prezent, volumele în care este construit acest model sunt necunoscute, iar preţul său este în continuare secret. Motivul din spatele reducerii de preţ ar putea fi legat şi de costurile reduse legate de distribuţie pe piaţa din România, din moment ce producţia are loc în sudul ţării.

Ford B-Max va debuta la Salonul Auto de la Geneva şi va fi echipat cu cel mai mic motor construit de Ford: o unitate EcoBoost de 1.0 litri. Ulterior, lui B-Max i se vor alătura mai multe modele pe linia de asamblare din Craiova, cei de la Ford pregătind transformarea fabricii respective într-o "megauzină".

Din aprilie 2010 până în octombrie 2011, fabrica Ford din Craiova a asamblat 17.105 unităţi Transit Connect.

În toamna anului trecut, cei de la Ford au mutat producţia lui Transit Connect la fabrica din Valencia pentru a-i face loc lui B-Max. Următorul model care va intra în producţie la uzina Ford din Craiova este aşteptat să debuteze în 2013.

Via | ZF

Comentarii (4)

  • Special pentru piata romaneasca! Poti lua un B-MAX pe baza fluturasului de salariu sau cu Tichetul Rabla, fara sa adaugi bani in plus! Standard: putenie, mizerie, Aer conditionat doar cu caldura!
    2 19
  • de ce noi?
    ar fii foarte bine sa fie pretul mai special la noi in tara...dar pana nu vad nu cred nimic!
    1 1
  • @Geo
    De ce noi?
    Pntru ca masina se fabrica in tarisoara noastra si costurile de importare sunt mai mici...
    1 1
  • nimeni
    ???
    Pretul special pt romani este o abureala. Ca se se fabrica in Romania... fratilor sa fim seriosi; daca intr-adevar ar face avantaje pt noi de ce oare noua incepe sa ne dea masina pe piata abia dupa ce aprovizioneaza toata Europa de Vest...nu vedeti ca ne trateaza ca pe niste cocalari!!! Sunt ferm convins ca neamtul dupa ca scoate mertzanul pe piata l-a si dat conationalilor sai in paralel cu piata externa,, dar de aia sunt nemti in Germania nu romani in Romania.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru