Ford Fiesta Zetec S, editie limitata in UK

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.06.2008
Divizia europeana Ford a lansat in Marea Britanie o editie speciala, mai sportiva, a modelului Fiesta.

Esential

100 de cai putere dezvolta unitatea instalata pe Fiesta Zetec S.

Britanicii au inca o data parte de cele mai noi editii speciale. De aceasta data Ford ofera pe piata din UK o editie speciala a actualei generatii Fiesta, botezata Zetec S, care va fi produsa in doar 400 de exemplare.

Toate unitatile vor fi echipate cu motorul de 1.6 litri si 100 de cai putere, pe benzina, resurse care nu se vor asorta insa suficient de bine cu aspectul agresiv al masinii.

Divizia europeana a Ford s-a straduit sa insufle un spirit sportiv cu ajutorul unei culori rosii la exterior si a unui steag de curse imprimat pe acoperis. Exteriorul este personalizat si de geamurile spate fumurii, jantele de 16 inch din aliaj, oglinzile retrovizoare negre si eleronul pozitionat pe acoperis.

La interior scaunele imbracate in piele de culoarea abanosului, parbrizul cu incalzire, aerul conditionat si oglinzile electrice completeaza pachetul special.

Pentru toate aceste detalii, Ford percepe 16.335 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru