Ford Focus ST: primele imagini oficiale cu camuflaj

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.05.2011
Ford a publicat astăzi o serie de imagini spion ale viitorului Focus ST. Modelul va fi testat intens în Statele Unite şi Europa, sub capota sa urmând să se regăsească aproximativ 250 de cai.

Esential

250 cai putere ar urma să dezvolte noul Ford Focus ST.

În aşteptarea primului derivat sportiv bazat pe noua generaţie Focus, Ford oferă fanilor săi o serie de imagini spion oficiale ale viitorului ST. Modelul va respecta tradiţia generaţiilor anterioare şi se va poziţiona în segmentul atât de disputat al hot-hatch-urilor.

În prezent, viitorul Focus ST este testat intens în Europa şi în Statele Unite, din California până în Germania, pe circuitul de la Nurburgring. În total, inginerii şi mecanicii au construit 60 de prototipuri ale viitorului Focus ST, ascunse sub camuflaje elaborate sau sub caroseria vechii generaţii.

Mathias Tonn, directorul departamentului sportiv al Ford Europa, a dat asigurări că oamenii din echipa sa lucrează chiar şi la acele mici detalii, definitorii pentru un model ce vrea să poarte sigla ST. O foarte mare importanţă va fi acordată valorilor consumului, Ford intenţionând să dea naştere celui mai eficient hot-hatch din segment.

Misiunea nu este una tocmai uşoară, având în vedere că sub capota compactului se va afla un Ecoboost de 2.0 litri turbo, capabil să livreze, cu aproximaţie, 250 de cai putere şi 360 de Nm.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • J. Bond
    Imagini spion oficiale ?
    Ori sunt eu redus ori e ceva ciudat in titlu!?!? Imagini spion oficiale = masini second hand noi.
    7 0
  • adrian
    daca asta e noul ford focus st ....
    asta ce mai e ?http://www.netcarshow.com/ford/2012-focus_st/ si are motor de 2.5
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru