Ford Kuga Coupe - primele ipoteze

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.07.2009
Ford Kuga Coupe se pregateste sa iasa pe piata pentru a inaugura un nou segment: SUV-urile compacte cu linie coupe.

Dupa cum stiti, Ford ar putea crea o versiune Coupe a lui Kuga, pentru a concura in segmentul de nisa al Sport Activity Coupe-urilor, deschis de BMW cu al sau X6. Designerul Andrei Avarvarii a creat o imagine prelucrata digital care prefigureaza aspectul viitorului model Ford. Dupa cum puteti vedea, modelul din imagini preia numeroase elemente de la conceptul Iosis X. In comparatie cu versiunea actuala a lui Kuga, viitorul Ford Kuga Coupe va avea o garda la sol micsorata si va fi echipat cu jante mai mari si mai late.

Barele de protectie si aripile vor fi mai umflate, pentru a evidentia caracterul sportiv al lui Kuga Coupe, iar partea frontala va avea un set de fante de aer de dimensiuni mari. La fel ca majoritatea modelelor sport de la Ford, Kuga Coupe are doua dungi colorate pe capota, care se prelungesc chiar si pe plafon. De data aceasta insa, dungile au culoarea gri, nu albastru, asa cum se proceda la modelele traditionale.

Taguri: BMW, Ford, Kuga, Kuga Coupe, X6

Comentarii (5)

  • Adrian
    kuga
    Prefer versiunea asta :

    http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1823/4570171/1/ford-kuga-coupe.jpg
    1 0
  • un fan
    Ford
    probabil asta va concura cu masina mea din vitrina:)))
    1 0
  • bogdan
    ..
    urata chestie....ce grila de neam prost. Dar cum se vinde Q7 si X6 se va vinde si asta; oricum parca e mai de doamne ajuta ca aratarile de mai sus din cometariu
    0 2
  • Andreit
    .
    Felicitari lui andrei pentru desen. totusi si el stie si toata lumea stie ca nici un om intreg la cap si normal la buzunar nu ar cumpara asa ceva. la ce bun?
    0 1
  • E cool
    Mie imi place....mult! :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru