Ford Mustang facelift vine la Los Angeles

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 15.11.2011
Ford Mustang şi Ford Mustang Boss 302 au primit o restilizare cosmetică şi vor fi prezentate la Salonul Auto de la Los Angeles.

Fordul Mustang nu apucă se se învechească deoarece la Salonul Auto de la Los Angeles din această lună, constructorul american va prezenta o versiune cu facelift a puternicului muscle car. Partea frontală a Mustangului are acum un look nou şi revizuit. Modelele GT primesc o capotă nouă cu prize de aer funcţionale. În plus există jante de 17, 18 şi 19 inch cu design nou. Partea din spate a primit un element negru lucios ce leagă spaţiul dintre stopurile redesenate. Oglinzile laterale au acum lumini de curtoazie ce proiectează logo-ul Ford pony pe asfalt atunci când portiere sunt descuiate din telecomandă. În gama de culori au apărut nuanţele Gotta Have It Green şi Deep Impact Blue.

Alte modificări includ scaune Recaro ca opţiune pentru modelele V6 şi GT. La capitolul motorizare, V8-ul de cinci litri dezvoltă acum 420 CP faţă de 400 CP cât scotea până acum.

Verisunea Mustang Boss 302 a fost abia introdusă dar primeşte şi ea modificările. Pe lateral avem acum un sticker negru ce aduce aminte de modelul Boss 302 din 1970.

Modelele Boss 302 sunt disponibile acum cu culoarea School Bus Yellow.

Tot la Salonul Auto de la Los Angeles vom putea vedea şi noua versiune a modelului Ford Mustang Shelby GT500. Acesta foloseşte un motor V8 de 5.8 litri supraalimentat ce dezvoltă 650 CP şi 813 Nm. Viteza maximă pentru GT500 este 320 km/h. Vechiul model folosea un V8 de 5.4 litri de 560 CP.

Gama faceliftată a modelului Mustang va fi prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles din această săptămână.

Via | Ford

Comentarii (4)

  • Superb!!
    8 0
  • asta ar fi al2 lea face din cate stiu eu...oricum masina-i foarte faina
    4 0
  • limba romana
    "Gama faceliftată a modelului Mustang..."
    Gama REVIZUITA a modelului Mustang...
    Nu mai incercati sa va/ne stricati limba romana implementand cuvinte englezesti in el.
    2 0
  • thomas...uite care-i treaba cu limb romana:vocabularul se imbogateste prin mijloace interne(derivare ,compunere,si schimbarea valorii gramaticalea) si externe adica imprumuturi di alte limbi (neologismele).in cazul ,,face lift,, in lb. romana exista corespondent,tu l-ai mentionat ,,revizuire,,insa daca luam cuvantul din limba putem sa-l adaptam normelor morfo -sintactice(nu explic cum pt. ca nu-i cazul) si din ,,face lift,,iese ,,feislift''care poate fi considerat un sinonim neologic al cuvantului ,,revizuit''.deci hai sa lasam lb. romana ca pana la urma nici unul dintre noi nu-i perfect.si inca ceva,cuvinte precum tricou,satin,blugi, crenvrusti au fost imprumutate candva si se sciau altfel dar pe parcursul timpului au suportat acele modificari mai sus mentionate si acum par intr-adevar romanesti,nu si in cazul altor neologisme(weck-end,hobby etc)
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru