FOTO EXCLUSIV* : Hyundai testează noul i40 SW

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.08.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale break-ului de clasă medie de la Hyundai care va debuta la Salonul Auto de la Paris din 2011.

Cei de la Hyundai testează noul i40 SW în sudul Europei. Modelul respectiv a fost dezvoltat cu o miză mare pe design şi nu pe funcţionalitate, semn că producătorul sud-coreean de automobile încearcă să ofere publicului modele din ce în ce mai bine desenate, care să îndeplinească aceleaşi funcţii ca modelele precedente. În comparaţie cu noul i40, versiunea SW a acestui model prezintă un set de lumini de poziţie de zi cu LED-uri şi o grilă faţă cu un design mai cuminte. Potrivit unor voci, noul i40 SW va fi promovat ca fiind liderul clasei în materie de stil, echipamente şi emisii de CO2.

Debutul lui i40 este aşteptat pentru Salonul Auto de la Geneva din martie 2011, iar versiunea SW a acestui model va debuta şase luni mai târziu, foarte probabil la Salonul Auto de la Paris. Potrivit unor surse, noul i40 SW va avea dimensiuni similare cu Volkswagen Passat Variant, dar nu se va compara cu Ford Mondeo Break sau Opel Insignia Sports Tourer în materie de volum al portbagajului.

Departamentul de marketing va prezenta modelul i40 SW ca fiind cel mai bine echipat din segment şi ca fiind cel mai atrăgător break de clasă medie.

În ceea ce priveşte motorizările, primele estimări anunţă un motor diesle de 1.7 litri şi o unitate GDI de 1.6 litri şi 140 CP. Ambele propulsoare pot fi comandate fie alături de o transmisie manuală cu şase rapoarte, fie alături de o cutie de viteze automată cu şase trepte.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru