FOTO EXCLUSIV*: Porsche testeaza noul 911 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.02.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, imagini spion cu noul Porsche 911 Cabrio in timpul testelor din Suedia.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini din timpul testelor ale noului Porsche 911 Cabrio. Inginerii Porsche au "scos" aceasta versiune de caroserie la teste la scurta vreme dupa ce versiunea Coupe a lui 911, care poarta denumirea interna 991, a fost testata cu un nivel mai scazut de camuflaj in partea de nord la Suediei.

La fel ca in cazul celorlalte versiuni ale lui 911, versiunea cabrio pastreaza design-ul lui 911 si il adapteaza in functie de necesitati. De data aceasta, modelul este ceva mai lung pentru a oferi un nivel sporit de spatiu pe bancheta din spate. Posteriorul primeste si el un set de stopuri, care au un design nou.

Partea frontala a lui 911 Cabrio are un set de blocuri optice similare cu cele prezente pe 997, dar amplasate la un nivel mai ridicat. Motivul schimbarii amplasarii farurilor sta in spatele regulamentelor de siguranta, care obliga producatorii sa modifice numeroase modele pentru a fi mai sigure in cazul unui impact cu pietonii. Versiunea Cabrio a lui 911 este asteptata sa debuteze la sase luni de la lansarea lui 911 Coupe.

Porsche 911 Cabrio primeste aceeasi gama de motorizari precum 911 Coupe, alaturi de posibilitatea optarii pentru tractiune spate sau tractiune integrala. Noua gama de motorizari cuprinde doar unitati care beneficiaza de injectie directa si sunt cuplate fie unei transmisii manuale cu sase trepte, fie unei cutii de viteze cu dubluambreiaj de tip PDK.

Un element nou este eliminarea levierului franei de mana in favoarea unui comutator electronic.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (3)

  • HA HA HA
    BINE MA TU
    HA HA HA TE ASTEAPTA NISAN GTR LA COLT >
    3 2
  • p-george
    ?!
    Face nissan gtr cabrio ? nu. Aici e vorba de 911 cabrio...nici macar turbo. Asa ca commentul tau e total inutil.
    2 0
  • Dacia TLX
    Pt fanii Porsche
    Domnilor,pe bune va intreb,a existat la Porsche vreodata un juramant (ca la Honda,ca nu vor face dieseluri) cum ca nu vor schimba NEVER designul si ca pe toate le vor chema 911?
    Jur ca de cand a inceput sa ma intereseze si pe mine industria asta nu am auzit decat de 911,911 turbo,911 turboS,911 cabrio,dupa care Noul 911,Noul 911 turbo samd...
    Aaaa si cred ca dintr-o grseala au scapat si o Carrera GT...
    Pe bune,care e ideea ca nu m-am prins?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru