FOTO EXCLUSIV* : Prima imagine cu interiorul noului Mercedes ML

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.09.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, prima imagine spion cu interiorul noului Mercedes ML şi o mini-galerie foto a prototipului de test al acestui model.

Inginerii Mercedes-Benz au fost surprinşi în timp ce testau noul ML. De data aceasta, fotografii de la Carpix au reuşit să obţină o imagine cu interiorul noului model din Stuttgart. Pe lângă prima imagine cu interiorul noului ML, suedezii de la Carpix au realizat şi o galerie foto a prototipului acestui model, care este aşteptat să debuteze la finele anului viitor. Ca de obicei, prototipul prezintă din ce în ce mai puţine elemente de camuflaj, pe măsură ce dezvoltarea acestuia avansează.

Urmărind interiorul noului ML putem observa comenzile amplasate pe consola centrală şi forma ceasurilor de bord. Acestea sunt orientate spre şofer, în timp ce consola centrală rămâne cu faţa la mijlocul vehiculului. Fantele de aerisire prezintă un design interesant, iar acestea încadrează un afisaj multifuncţional. La fel ca în cazul altor modele Mercedes-Benz, sistemul multimedia este comandat cu ajutorul unei rotiţe multifuncţionale amplasate la îndemâna şoferului, mai exact pe mijlocul tunelului central.

La nivelul exteriorului, modelul primeşte un set de aripi faţă noi, un set de blocuri optice mai rotunjite şi o grilă faţă modificată. Atât capota motor, cât şi bara de protecţie faţă au fost modificate, iar proiectoarele au o formă diferită.

Posteriorul lui ML este schimbat şi el, pornind de la uşa hayonului la stopuri şi la bara de protecţie spate. Cel de-al treilea geam lateral are o formă diferită, pe care Mercedes-Benz încearcă să o ascundă momentan cu un strat mai gros de camuflaj.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • ...
    Sigur e ML-ul? e prea joasa, si lunga... parca ar fi mai degraba o concurenta a lu X3 ?
    6 4
  • ieap...e mitica hardughia. Prea se apropie de X3
    4 2
  • chiar daca e joasa o fi prob de la suspensie ca e pe low . chiar arata foarte bine interiorul :)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru