FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Aston Martin V8 Vantage Roadster facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.04.2010
Englezii de la Aston Martin au realizat un facelift pentru modelul V8 Vantage Roadster. Acesta a primit un design mai proaspat, dar modificarile de la exterior sunt dificil de sesizat.

Aston Martin a creat un facelift pentru V8 Vantage Roadster. Spre deosebire de alte modele de test, cei de la Aston Martin nu s-au sfiit sa testeze prototipul lor fara niciun fel de camuflaj. Modelul a primit un facelift minor, care implica blocuri optice noi, o noua bara fata si o grila fata modificata, alaturi de o bara spate redesenata. Blocurile optice au primit un set de LED-uri pentru luminile de pozitie de zi, iar intreaga parte frontala a fost modificata intr-un mod care aminteste de noul Rapide.

Lista de modificari exterioare nu se termina aici, cei de la Aston Martin echipand acest model cu un splitter fata din fibra de carbon si un set de jante din aliaj. Prototipul testat de inginerii Aston Martin este echipat si cu un difuzor de aer spate din fibra de carbon si cu un eleron aplicat capacului portbagajului. Aceste elemente sunt preluate direct de la versiunea V12 a acestui model si sunt utilizate pentru sporirea performantelor aerodinamice.

Versiunea Roadster a lui Vantage a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles in 2006, iar facelift-ul care va debuta undeva in decursul acestui an reprezinta reimprospatarea stilistica operata la mijlocul ciclului de viata al acestui model.

Modelul este echipat cu un V8 de 4.3 litri care dezvolta 385 CP la 7.000 rpm si un cuplu motor de 409 Nm la 5.000 rpm. Viteza maxima a acestuia este de 286 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in 4.8 secunde. Decapotarea electrica are loc in 18 secunde si poate fi operata la viteze de panla la 50 km/h.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru