FOTO EXCLUSIV*: Seat testează o versiune FR a lui Ibiza ST

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România,primele imagini spion ale versiunii FR a lui Seat Ibiza ST.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat un set de imagini spion cu viitoarea versiune FR a lui SEAT Ibiza ST. Modelul ce poartă denumirea Sports Tourer urmează să primească o motorizare care să-i cinstească denumirea, unitatea 1.4 TSI cu care este echipat urmând să ofere 150 CP, la fel ca în cazul lui Ibiza FR hatchback. Prototipul testat de inginerii Seat era o versiune apropiată de producţie, dat fiind faptul că era echipat cu toate siglele aferente versiunii şi cu toate elementele necesare unei asemenea versiuni.

Modelul este echipat cu un set de jante din aliaj, de dimensiuni mai mari decât cele oferite standard, iar jantele sunt îmbrăcate cu anvelope cu profil subţire. Bara de protecţie spate integrează două evacuări finale. Caroseria avea deja o tentă sportivă, aşa că designerii Seat nu i-au creat un pachet estetic special. Sunt şanse ca Seat să prezinte şi o versiune Bocanegra a acestui model, inspirată de prototipul expus la festivalul Worthersee din 2010.

Debutul lui Seat Ibiza ST FR va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2011. În prezent, cea mai puternică versiune a lui Seat Ibiza ST dezvoltă 105 CP.

Aceasta este propulsată de un motor 1.2 TSI şi costp 15.500 de euro în România, cu TVA inclus. Cel mai puternic diesel din această gamă este un 1.6 TDI, care dezvoltă 105 CP şi 250 Nm.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • @
    Cine isi ia o asemenea masina, doreste consum mic, pret de achizitie mic, iar acest model nu indeplineste aceste cerinte.
    2 1
  • Renault e cu mult peste grupul VAG
    3 4
  • Renault e cu mult peste VAG in ce?!
    Ca in volum total de vanzari, sigur nu e peste VAG si nici in performanta motoarelor si nici in calitatea constructiei si nici in tinuta de drum si nici in materie de design exterior/interior...
    Deci in ce mai exact este Renault peste VAG!?!? ... Probabil la numar total de masini ieftine si proaste din gama... :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru