FOTO EXCLUSIV* : Viitorul Audi S7, gata de producţie

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.05.2011
Audi se pregăteşte să lanseze o versiune S a lui A7. Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu respectiva versiune.

Fotografii de la Carpix au surprins noul Audi S7 în timpul testelor, prototipul neavând niciun fel de camuflaj. Versiunea de performanţă a noului A7 a primit acelaşi tratament sport ca alte modele Audi ce poartă prefixul S. Aşadar, bara de protecţie faţă şi bara spate au fost restilizate, modelul a primit jante mai mari, iar frânele au fost îmbunătăţite şi ele pentru a ţine piept cu performanţele sporite. Sistemul de evacuare este completat de un set de finale cu două ieşiri, care nu prezintă forma tradiţională a modelelor S de la Audi.

Pe langa aceste modificări ce pot fi observate cu ochiul liber, inginerii Audi au setat modelul S7 cu setări diferite pentru suspensie şi l-au echipat cu un motor mai puternic. Propulsorul lui Audi S7 este răcit prin intermediul fantelor de aer suplimentare aplicate bării faţă. Viitorul Audi RS7 ar dezvolta în jur de 570 CP, spun primele informaţii, dar valoarea s-ar putea schimba de mai multe ori până la o confirmare oficială din partea celor de la Audi.

Unele zvonuri anunţă că modelul va fi echipat cu un motor V6 supraalimentat ce dezvolta în jur de 500 CP sau cu un V8 de 4.2 litri ce va furniza acelaşi nivel de putere. Există posibilitatea ca Audi să dezvolte şi o versiune RS a lui A7, ce va debuta undeva în anul 2012.

Interiorul va avea aceleaşi materiale ca A8, dar va găzdui doar patru pasageri.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru