FOTO: Primele imagini cu interiorul lui Fiat Freemont

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.02.2011
Alter ego-ul european al lui Dodge Journey, noul Fiat Freemont, îşi prezintă liniile habitaclului într-o galerie foto care precedă debutul de la Geneva.

Constructorul italian Fiat a prezentat astăzi primele imagini ale interiorului noul Freemont, model care se pregăteşte să vadă lumina zilei la Salonul Auto de la Geneva. Bazat pe platforma şi pe designul lui Dodge Journey, Fiat Freemont este primul model din gama Fiat născut în urma colaborării dintre Fiat Group şi Chrysler, modelul fiind preluat, de altfel, şi de noutăţile pe care le pregăteşte Lancia la Geneva.

INTERIOR

La fel ca exteriorul preluat fără schimbări majore direct de la Dodge, interiorul noului Freemont a fost şi el copiat şi expus sub sigla Fiat, apariţia logo-urilor constructorului italian fiind, de altfel, singura schimbare notabilă la nivel estetic. Cu toate acestea, habitaclul noului Freemont profită de faptul că interiorul noii generaţii Dodge Journey a fost creat cu ajutorul designerilor italieni, astfel că liniile angulare ale versiunilor anterioare Dodge au fost înlocuite atât pe Journey, cât şi pe Freemont, cu forme mai prietenoase.

 

Noul model al gamei Fiat încearcă să combine flexibilitatea şi spiritul practic într-un mod original. Freemont are o lungime de 4.890 milimetri, o lăţime de 1.880 milimetri şi o înălţime de 1.720 milimetri.

În plus, modelul italian de origine americană se mândreşte cu cel mai mare ampatament din segment – 2.890 milimetri. Graţie ampatamentului mare, Freemont oferă şapte locuri în standard. Accesibilitatea pe cel de-al treilea rând de scaune este mărită datorită faptului că portierele din spate se deschid la un unghi maxim de 90 de grade. Al treilea rând de scaune poate fi pliat printr-o singură mişcare simplă pentru a crea o platformă plată de încărcare.

MOTOARE

În ceea ce priveşte motorizările, noul Fiat Freemont va fi oferit alături de două versiuni de putere ale unui motor MultiJet de 2.0 litri. Astfel, propulsorul va oferi fie 140 CP, fie 170 CP. În primă fază, Fiat va oferi modelul Freemont în versiunea cu tracţiune faţă şi cutie de viteze manuală, dar va fi introdusă ulterior şi o versiune cu transmisie automată, alături de mai multe versiuni cu tracţiune integrală. În standard, modelul beneficiază de şapte airbag-uri, ABS cu Brake Assist, ESP cu Hill Holder şi un sistem de siguranţă electronic care previne răsturnarea.

 

Comentarii (6)

  • Vasilica
    Arata bine, bine.
    Pacat ca s-au "inhaitat" cu FICAT
    7 18
  • Nemaipomenit
    Este superba masina. Este la fel de frumoasa ca un Ferrari de colectie.
    8 6
  • abc_e?
    Tapiterie
    Tapiteria aia din piele parca e cusuta de un nevazator
    9 3
  • Dodge=Fiat????
    Dodge Durango, Nitro, Charger, Challenger, Avenger si Caliber vor lua si ele emblema Fiat?Sunt tare curios cum se vor vinde pe piata din Europa in special Charger si Challenger care au o istorie.
    Fiat Challenger si Fiat Charger :))

    Numai bine!
    10 0
  • ****
    bravo fiat ......felicitari
    8 5
  • cand va apare pe piata ?
    Bravo lor, cand va apare pe piata >, super masina
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru