Fotografii spion: Audi R8 V10 pe Nurburgring

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 19.06.2008
Divizia de performanta Audi lucreaza simultan la proiectele sale. R8 V10 este surprins in timpul unor teste de circuit.

Esential

500 CP ar putea disponibili pe noul Audi R8 V10.
560 CP dezvolta motorul V10 de 5.0 litri intalnit pe Audi RS6 Avant.

Audi lucreaza intens la dezvoltarea modelelor sale de performanta, inginerii germanilor reusind sa efectueze o serie de teste pe circuitul de la Nurburgring cu Audi R8 V10. In ciuda mai multor incercari esuate de a echipa supercarul R8 cu unitatea de propulsie V10 de 5.0 litri, se pare ca Audi a reusit sa elimine problemele de supraincalzire datorate caldurii emise de gigantul motor.

Exemplarul surprins pe circuitul din Germania este necamuflat si ar putea reprezenta versiunea finala care va intra in productia de serie. Daca aceasta motorizare dezvolta pana la 580 CP in echiparea de pe RS6 Avant, anumite surse sustin ca aceeasi propulsie va fi limitata la 500 CP pe modelul R8.

Chiar daca modelul surprins in teste pare a fi in varianta de productie, deocamdata nu a fost anuntata nicio data pentru lansarea noi versiunii a supercarului Audi. Desi urmatorul salon auto va avea loc la Londra, producatorul premium auto german ar putea astepta pana in toamna cand va debuta marele show de la Paris.

Via | WorldCarFans

Taguri: Audi, R8, R8 V10, RS6 Avant

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru