Fotografii spion : Mercedes-Benz CL Facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Fotografiile-spion au surprins un exemplar al viitorului Mercedes CL facelift in timpul unor teste.

Desi a fost introdus la sfarsitul anului 2006, aparand pe unele piete abia la inceputul anului urmator, Mercedes-Benz C216 CL va suferi cateva imbunatatiri.

Este greu de spus daca Mercedes va face un facelift pronuntat sau doar cateva schimbari minore de design deoarece pe modelul surprins in teste sutn vizibile doar cateva mici schimbari estetice. Exemplarul surprins in fotografii prezinta blocuri optice schimbate, avand semnalizatoarele mutate in colturile exterioare, si ceea ce pare a fi un sir de LED-uri pentru luminile de pozitie.

Pozele cu spatele masinii denota un material de camuflaj aplicat peste panoul portbagajului. In timp ce stopurile si evacuarea isi pastreaza aceeasi linie, se pare ca inginerii Mercedes vor face schimbari la nivelul capacului portbagaj.

Este improbabil ca Mercedes sa schimbe motorizarile atat de devreme in cursul productiei, ceea ce inseamna ca modelele CL 500/550, CL 600, CL 63 si CL 65 vor face parte in continuare din gama. Este totusi posibila reconfigurarea evacuarii pentru a imbunatati emisiile.

Sedanul S-Klass - pe care este bazat modelul CL – urmeaza si el sa primeasca un facelift, cateva prototipuri fiind surprinse in teste in Germania.

Asemenea CL-ului, modificarile S-Klass-ului sunt minore, cu singurele diferente notabile fiind grila radiatorului revizuita, bara fata redesenata si un set nou de faruri. S-Klass facelift este asteptat in cursul anului viitor, pe cand lansarea lui CL facelift se preconizeaza pentru anul 2011.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • ilinca
    good work seba ;))
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Good work in deed
    Mercedes ... o marca iubita de mine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru