Fotospion: Audi A4 Allroad surprins inaintea dezvaluirii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.09.2008
Un Audi A4 Allroad a fost pe circuitul Nurburgring, cu doua saptamani inainte de Salonul Auto de la Paris.

Audi A4 AllRroad a fost tinut departe de public pana de curand, cand un exemplar a fost surprins pe circuitul Nurburgring.

Printre elementele de design care pot fi subliniate sunt noile faruri cu "aripa", cum prezinta si noul A3 , dar si aripile evazate in stilul cu care ne-a obijnuit Audi la modelele sale AllRoad.

Dupa aspectul exterior putem spune ca masina este pregatita de dezvaluire, cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris.

Via | WorldCarFans

 

Taguri: , A4 AllRoad, Audi

Comentarii (12)

  • !
    Horror ...

    O zi buna !
    0 0
  • anonim
    aiurea
    cel mai aiurea model facut de audi pana acum
    0 0
  • pt niste saraci
    nu ati condus in viata voasta audi incapabililor
    niste tarani bah ce stiu ei ce e frumos , impuscativa
    0 0
  • Blaa....
    nu cred
    sedan allroad? wtf? break ar fi super ok .
    0 0
  • lapusneanu
    Audi
    este super fratilor
    0 0
  • dap prea tare pt niste taranusi :D
    adevaracine nu ai ce sa zici .. audi rules
    0 0
  • Nimic nou.
    Stilul VAG.
    Pui suspensie supra inaltata si inventezi o noua clasa de masini si uite asa mai golesti buzunarul fraierilor cu 5000- 10000 euro in plus.
    0 0
  • mda...
    @pt niste saraci

    Stii tu cine a condus si cine nu un Audi? Cat de patetic poti fi. In primul rand modelul respectiv e cumva fara sens, altereaza caracterul sedan-ului A4. Cred ca ar fi primul constructor care ar inalta un sedan premium doar pentru a-l numi Allroad.

    Astept versiunea break, Allroad, acolo poate iti vei permite sa comentezi cine a condus si cine nu un Audi. Lasa la o parte ifosele inutile. Si apropo, sunt multe alte masini mult mai confortabile si mai sportive ca Audi! Audi e doar un compromis reusit intre sportivitate/confort la un pret destul de bun as spune. Ii respect pentru ce au facut in ultimii ani, dar sa nu-i ridicam in slavi totusi! Mai exista marci in segmentul premium spre care merita sa ne indreptam atentia, dar daca e febra asta, de cine sa te iei?!? - condu te rog un Jaguar sau un Volvo de clasa mare, cel putin, daca nu ai facut-o deja -

    Stima!
    0 0
  • sunshine64sm
    Pentru toti taranii sentimentali
    _ Subscriu pentru toti taranii care au ceva de spus, chiar daca dupa parerea altora par niste fraieri. Pentru ca parerea lor nu convine, sau de ce oare ?!
    _ Masinuta asta de la Audi nu difera cu nimic de alte masini, indiferent chiar si de producator. Pentru a mai salva situatia din criza de imaginatie a constructorilor, acestia creaza o atmosfera de suspans in jurul viitoarelor modele. Dar ma apuca risul cind vad ce ineptii mai sint scoase pe piata in ziua de azi. Se pare ca reclama este cea mai importanta, iar respectul pentru client, de a-i oferi o solutie serioasa, fiind pe ultimul loc. Si acest Audi A4 Allroad respcta "regula", singura imbunatatire fiind doar acele faruri cu aripi. Cam subtire... mai bagati ceva lemne pe foc, con'ghetat inspiratiunea.
    0 0
  • da ma
    pentru cei care au scris de rau despre audi......(numai de bine).oricum dupa parerea mea audi s-a ridicat mult in ultimii ani si cred ca impresioneaza in mod clar pe sosea.atat
    0 0
  • colonel capsuna
    nu stiti ma...
    nemtii s-au gandit si la drumurile romanesti. tocmai bun pt soselele noastre :P
    0 0
  • interesant
    Interesant..si mai interesante reactiile publicului. Sa scoti un nou concept care sa sfideze regulile nu cred ca e neaparat rau, dar e drept ca parca nu da tocmai bine pe modelul asta. Cine stie? Stiu nemtii ceva, poate ca nu trebuie sa ne grabim sa aruncam pietre in ideile unor oameni care totusi par a fi destul de inteligenti. Respect!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru