Fotospion: Audi RS5 se pregateste de debut

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.08.2008
O serie de imagini spion surprinse in Statele Unite au dezvaluit primele detalii ale versiunii de performanta Audi RS5.

Faptul ca Audi pregateste o versiune de performanta RS5 nu mai este o noutate pentru nimeni. In plus, ultimele fotografii spion surprinse in Statele Unite confirma testele intreprinse de constructorul din Ingolstadt.

Imaginile recente tradeaza o grila frontala mult mai larga, specifica versiunilor cu indicativul RS, dar arata ca evacuarea ovala lipseste, fiind prezenta cea de pe actualul S5. Un alt lucru care sta sub semnul intrebarii este motorul pe care inginerii Audi au decis sa il introduca pe viitorul RS5.

Multi se asteapta ca nemtii sa foloseasca acelasi motor V10 bi-turbo, regasit pe actualul RS6. Cei 580 de cai putere ar fi insa un bagaj de resurse destul de mare pentru RS5, de aceea multi anticipeaza un motor complet nou, aflat inca in faza de testare la Audi.

Ramane de vazut daca germanii vor introduce un motor V8 de 4.0 litri TFSI, supraalimentat, capabil sa dezvolte aproximativ 470 de cai, asa cum se anticipeaza in prezent.

Raspunsul la aceste dileme va fi oferit cel mai probabil inaintea Salonului Auto de la Geneva, unde modelul de performanta este asteptat sa isi faca debutul oficial.

Vanzarile vor demara la scurt timp dupa, RS5 urmand sa fie regasit in showroom-urile Audi ca un model 2010.

via | WorldCarFans

Taguri: Audi, RS5, RS6, S5

Comentarii (2)

  • dadada
    DACA VOR SA AIBA SUCCES , LE DAU EU O RETETA. GRATIS ! SA FACA MASINA CA PRIUS , DAR MAI BUNA , MAI IEFTINA SI MAI FRUMOSA. NUMAI CA NU CRED CA SUNT IN STARE.....
    0 0
  • Alex esti chiar ,,,,.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru