Fotospion: Mini MPV-ul Kia No3 se pregateste de lansare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
Kia No3, mini MPV-ul care se pregateste sa se alature gamei constructorului coreean, a fost surprins pe strazile din Spania. Fotografiile dezvaluie aspectul posterior al modelului.

Salonul Auto de la Frankfurt va marca un moment important in istoria Kia, constructorul coreean urmand sa adauge un nou model gamei sale. Este vorba despre mult asteptatul mini MPV, botezat cu numele de cod YN sau recunoscut de presa internationala ca No3 (Number Three).

Faptul ca modelul coreean se pregateste de lansarea oficiala este confirmat si de o serie de noi fotografii spion, care au surprins versiunea de productie a modelului, aproape necamuflata, testand pe soselele din Spania. Imaginile reusesc sa tradeze designul blocurilor optice frontale si posterioare precum si profilul masinii.

Judecand dupa aceste imagini putem spune ca versiunea de productie nu va fi cu mult diferita de conceptul dezvaluit in primavara acestui an la Geneva.

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    cod YN sau No3 (Number Three) reprezinta completarea spatiului liber din segmentul MPV pentru Kia.....Niste motoare economice pot duce la un succes garantat pentru micutul coreean.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru