FOTOSPION*: Noua generaţie Opel Zafira se pregăteşte de debut

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.05.2010
Opel testează în prezent noua generaţie a modelului Zafira. Monovolumul german va creşte în dimensiuni şi va adopta motorizările actualului Astra.

După ce a lansat şi promovat intens vreme de câteva luni noua generaţie Meriva, Opel îşi concentrează acum atenţia asupra celuilalt monovolum important din gama sa, Zafira. Noua generaţie a fratelui mai mare se pregăteşte de debut, dovadă fiind chiar fotografiile spion surprinse recent de CarPix.

Imaginile trădează procesul de testare desfăşurat în cursul acestei săptămâni în Germania şi faptul că noua generaţie nu va adopta sistemul uşilor cu deschidere opusă. Asemeni fratelui său Meriva, şi noul Zafira va mai creşte în dimensiuni cu câţiva centimetri, pentru a oferi un spaţiu interior mult mai generos capabil să găzduiască cu cinci sau şapte locuri.

Liniile de design vor fi cu siguranţă influenţate masiv de actualul Insignia, însă camuflajele nu trădează informaţii prea multe în acest sens. Sub capotă se vor afla motorizările regăsite şi pe noul Astra, în versiuni diesel şi benzină turbo. În condiţiile în care Astra va primi în curând şi o versiune GSi, este de aşteptat ca Zafira să primească acelaşi tratament, poate chiar şi o versiune de performanţă OPC, în următorii ani.

Opel şi General Motors vor încerca să exploateze la maxim potenţialul modelului, drept pentru care Zafira ar putea ajunge şi pe pieţele din China şi Statele Unite, bineînţeles sub logo-ul Buick.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • redcarpet
    noua linie design de la opel dezamageste! rotunjimi peste tot!
    0 11
  • cel mai misto camuflaj de pana acum , nu poti distinge liniile masinii deloc :D
    6 0
  • @ eu
    uite ca cel dinaintea ta poate :) sau poate fumeaza altceva
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru