Fotospion: Viitorul BMW X3 surprins alaturi de actuala generatie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.12.2008
Ultimele fotografii spion au tradat pregatirile celor de la BMW pentru lansarea noii generatii a crossover-ului X3.

In conditiile in care toti constructorii auto de talie mondiala incep sa dezvolte concurenti pentru segmentul crossover-elor, BMW isi simte amenintata pozitia. Bavarezii au meritul de a fi atacat printre primii acest segment cu X3, model care isi cere acum dreptul de a se pensiona.

Drept pentru care, constructorul german pregateste un inlocuitor, noua generatie a modelului X3 urmand sa debuteze pe piata europeana in 2010. Desi a fost criticat la inceput pentru comportamentul slab in off-road si pentru designul care pana la urma ramane o chestiune de gust, BMW X3 a impresionat totusi prin tinuta de drum impecabila.

Bazandu-se pe aceasta trasatura definitorie, BMW vrea sa dea nastere noii generatii X3, care promite un comportament si mai bun pe sosea, multumita unor tehnologii ca Dynamic Performance Control si XDrive.

Sub capota noii generatii X3 se vor ascunde propulsoare benzina si diesel, in versiuni turbo si aspirate normal. Gama va fi completata si de o versiune de performanta pregatita de divizia M, dar mult mai tarziu, dupa ce Audi si Mercedes vor introduce proprii lor candidati Q5 RS si GLK AMG.

via | WorldCarFans

Taguri: Audi, BMW, GLK, GLK AMG, Mercedes, Q5, Q5 RS, X3

Comentarii (5)

  • worldcarfans
    Nu imi vine sa cred cu cata dezinvoltura si fara pic de jena afisati imaginile de la worldcarfans.
    0 0
  • sunshine64sm
    Arata ca o masina cu vircolaci...
    Cind oamenii duc lipsa de idei, atunci iasa ce vedeti si in pozele de mai sus. Ca sa ma mai mir ca masinile cum sint, cind in capul proiectantilor de masini este un vacuum total.
    0 0
  • supica de varza
    murata
    bmw..masina proasta..costuri de intretinere cat china...am avut x 5 si stiu ce stiu....motorul clar de 2 500 cmc diesel..fabricat in china..imi sarea viteza 1...am miscat tetiera..si culmea imi indica probleme la airbag..usa din spate numai nu am facut vooodo sa aduc spirite sa o deschida..fix pix..masina de tot rahatul ...si numai eu am dat 47 de mii...bine ca am fost destept si mi-am luat ford kuga..asta da pot misca si tetiere ..da se misca singure...
    sa mearga la masa in p.... de proiectanti prosti..si masini proaste..aspirate si neaspirate..pot sa-si mance cacatul...tare tare urata si prost facuta...
    0 0
  • Bavaria
    p/u supica de varza
    Way rasule nu manca la p***la de unde pina unde MOTOARELE de BMW sunt facute in CHINA??????
    Daca ai tu X5 apoi am eu BUGATTI .
    Tu in genere ai idee de masini ???
    ESTI un om de rahat MADE IN CHINA.
    BMW X5 e cel mai bun suv din lume mai cauta pe internet INFORMATII , ca cum o fi internetul mai culegi cite ceva bun .
    Imi pare rau ca sunt asa prosti pe fata pamintului.
    BMW X5 e o masina foarte reusita cu putine defecte.
    Sincer cunosc foarte bine X5 si vreau sa-ti scriu defectele si nu am ce scrie cred ca nu mai sunt cuvinte referitor la BMW e o masina perfecta.
    0 0
  • CUM VREAU IO
    TOT PT.SUPICA DE VARZA
    ba baiatule sa sti si tu ca bmw x5 nu are motor de 2500 cel mai mic motor ii de 3 litri asa ca tu nu ai avut x5 in viata ta.Esti un boschetar care iti place sa faci firma bmw de ris SI TE INCORZI CA AI DAT 47 MII PE EA l,BA NICI SA NU MAI APARI PE AICI BA NESIMTITULE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru