Franţa: 10.000 de oameni înscrişi în ediţia 2012 a picnicului Dacia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.06.2012
Picnicul anual organizat de Dacia în Franţa are deja 10.000 de persoane înscrise pentru ediţia 2012. Prima ediţie a picnicului Dacia marca întâlnirea a 4.000 de persoane şi 1.000 de automobile şi era organizată în 2009.

Picnicul organizat anual de divizia franceză mărcii Dacia are deja 10.000 de persoane înscrise. Ediţia 2012 se va derula într-un singur loc, la Chateau de Rambouillet (Castelul Rambouillet), reşedinţa de vară a Preşedintelui Franţei. Castelul din oraşul Rambouillet este la 50 de kilometri sud-vest de Paris şi va găzdui o serie de evenimente care se vor derula sub umbrela Grand pique-nique Dacia 2012. Întâlnirea posesorilor Dacia din Franţa este programată pentru 17 iunie 2012 şi va include un concert la care vor participa mai mulţi artişti francezi apreciaţi în anii '80, printre care se numără Desireless, Jean-Luc Lahaye şi Les Forbans.

Cea de-a patra ediţia a picnicului Dacia organizat în Franţa are un program de şapte ore, care va include activităţi pentru toată familia. Ediţiile precedente ale picnicului Dacia au fost derulate în mai multe locuri simultan, cel mai de anvergură picnic Dacia de până acum fiind organizat anul trecut în trei spaţii diferite, în cadrul căruia au participat aproximativ 10.000 de persoane.

Primul picnic Dacia a fost organizat la Mansigne şi a avut 4.000 de participanţi, care au venit cu 1.000 de automobile. În cadrul primei ediţii, fanii Dacia au făcut o poză de grup interesantă, formând mesajul "J’aime ma Dacia" ( Îmi iubesc Dacia).

Din 2004 până în prezent au fost achiziţionate aproape 2 milioane de maşini Dacia. În aceeaşi perioadă, Dacia a fost marca auto care a progresat cel mai mult în Europa. În doar 8 ani, gama Dacia s-a extins la 9 modele, dintre care cele mai recente sunt Lodgy, Dokker şi Dokker Van.

Via | Challenges.fr

Comentarii (2)

  • chuck norris
    io m-as fi dus acolo sa injur dacia
    7 14
  • picnic, distractie, concert...10.000 de francezi mai patrioti decat mioriticii nostrii
    17 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru