Franţa va construi încă 900 de kilometri de autostradă

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.07.2010
Ministerul francez al Ecologiei doreşte să construiască în Hexagon încă 900 de kilometri de autostradă care să facă legătura între tronsoanele actuale.

După 13 ani de pauză, Ministerul francez al Ecologiei propune un nou proiect care vizează construcţia a 900 de kilometri de autostradă în Hexagon. Nu vorbim despre o nouă autostradă care să lege Franţa de la un capăt la celălalt, ci despre ajustarea tronsoanelor existente pentru a îndeplini noile norme de securitate.

De asemenea, cei 900 de kilometri vor ajuta la fluidizarea traficului, la micşorarea numărului de blocaje apărute în aceste zone şi la reducerea costurilor de transport. În cadrul acestui proiect, cei 900 de kilometri vor fi distribuiţi în peste 19 sectoare, mărimea noilor tronsoane variând de la 9 la 160 de kilometri.

Via | Leblogauto

Taguri: Franta, autostrada

Comentarii (11)

  • si noi
    si noi la fel in urmatorii 100 de ani
    40 0
  • @MCD
    te risti la un pariu? ;)
    27 3
  • nu ca pierd
    cu siguranta vor trece mai mult de 100 de ani :|
    38 0
  • ...astia nu se pricep ... sa vina la noi sa le explicam...
    hm...autostrazi construite de Ministerul Ecologiei, iata ce inteleg probabil francezii prin "dezvoltate durabila"...
    23 0
  • ..............
    ................
    bravo lor...ce sa spun....
    18 0
  • autostrazi la jumatate pret
    Mergeti prea departe , Croatia si Irlanda ne-au depasit din mers sute de km construiti in ultimii 10 ani la jumate de pret.
    PS: Ce poti sa vrei mai mult ?
    12 0
  • Marius 2
    Pai de aia...
    Ungur hot ....romanii toti !!

    Asta ca gluma,binenteles ca sunt si oameni care nu fura dar in RO nu se doreste o dezvoltatr durabila...
    7 1
  • ha-hahahaaaaa
    In Romanica intrun mileniu sau construit 322 km.
    Hahahhaaaaaaaaaaaa
    6 0
  • drumuri
    si romanii au construit in perioada anilor 100 en, 4500 km de drumuri in 200 de ani (daca nu gresesc)
    drumul de la Drobeta pana la Napoca a durat 2 sau 3 ani si cred ca avea o fundatie mai buna decat are tarlaua Bucuresti-Pitesti.
    oare ce s-ar fi intamplat pe vremea aceea daca se deslipea o piatra din drum ( acesta era placat cu pietre de rau slefuite ) ?
    2 0
  • vai de noi
    of tara mea , Franta care e plina de arabi poate Romainai NU care e una din cele mai frumoase din UE rezervatii de lupi , ursi paduri , lemn , munti mine de aur argint etc suntem primii , soluta sunt romanii , masele mai exact toti politicienii ne fura , dispare tot de la bani de pib pana la imprumut de fmi si pierdem mult pt ca avem drumuri de rahat , Japonia si Germania au renascut de 0 acum ar fi timpul si pt Romania daca noi romanii nuo sa facem nimic nimeni nu o va face pt noi ....
    2 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    DE LA NOI AU FURAT PROIECTU...CA S-AU CONSTRUIT AUTOSTRAZI SI IN ROMANIA...3 KM LA VILA LU' NEA NELU, DE LA POARTA PINA LA USA DE LA INTRARE,5 KM IN SATUL LUI NEA BOC, 2KM PE ULITA LU' NEA GOGU SI UITE ASA DACA LE ADUNI STRINGI DE VREO 2 AUTOSTRAZI...HA HA HA......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru