Fratele preşedintelui Fiat vrea să cumpere Ducati din patriotism

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Interesul pentru Ducati creşte. Pe lista potenţialilor cumpărători se înscrie şi Lapo Elkan, fratele preşedintelui Fiat şi actualul director al diviziei de personalizare Ferrari.

Esential

1 miliard de euro este preţul pentru care se vinde Ducati.

După ce Audi şi-a exprimat intenţia de a prelua producătorul de motociclete Ducati, un nou nume îşi face loc în rândul cumpărătorilor. Este vorba despre Lapo Elkan, fratele lui John Elkan, actualul preşedinte al grupului Fiat.

Lapo, în prezent director al diviziei de personalizare Ferrari, este cunoscut drept un adevărat patriot. De aici şi dorinţa sa de a nu lăsa Ducati în mâinile germanilor şi de a păstra marca în Peninsulă.

Audi a anunţat că este dispus să plătească până la 850 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai exclusivişti producători moto, însă Lapo Elkan vorbeşte de o sumă mult mai mare. Potrivit acestuia, compania care scoate la vânzare Ducati cere un miliard de euro, o sumă care îl împiedică pe oficialul italian să emită pretenţii de concurenţă cu Audi.

Într-un interviu recent, Elkan a declarat că este dispus să vină cu o ofertă viabilă dacă managementul Ducati decide să îşi reducă pretenţiile.

via l motorauthority

Comentarii (4)

  • schumi
    Forza Lapo!
    ...
    8 8
  • AUDI
    850 mil euro oferea AUDI !

    http://www.autoblog.com/2012/03/12/audi-to-buy-ducati/
    0 3
  • @ Automarket
    Audi este in proportie de 99.99 % noul proprietar Ducati
    Presa germana de specialitate da ca sigura finalizarea tranzactiei prin care Audi va cumpara Ducati . Anuntul oficial va fi facut cu cateva zile inainte de ziua de nastere a presedintelui VW Group ( Ferdinand Karl Piëch ) . Acesta va implini 75 ani pe 17 aprilie 2012 si este un infocat fan si proprietar de motociclete Ducati .
    8 0
  • AndreiF1
    Ma indoiesc ca vor mai cumpara Ducati acuma, cei de la Porsche sunt in doliu.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru