GALERIE FOTO: Inlocuitorul lui Tucson, noul Hyundai ix35

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.08.2009
In asteptarea primelor imagini oficiale cu noul Hyundai ix35, va prezentam o galerie foto cu interiorul inlocuitorului lui Tucson, precum si o serie de imagini cu modelul in miscare.

Comentarii (17)

  • Gogomanu
    Am si io un Sorento desta care papa multa benzina, is mai fiabile decat Renaultul ala Kolesusul.
    0 13
  • Decimus4u
    GOGU
    La cum scrii ma gandeam ca ai un BMW din 95...
    Dar de unde stii tu cat de fiabil e Koleos?
    11 3
  • anti-carute
    alt dulap
    inca o caruta pentru niste fraieri care vor sa se dea mari ca si-ai luat "gip". proasta pe sosea inutila pe off-road.
    2 16
  • Gogomanu
    @Decimus4u
    Copilu asculata la mine ce zic io, Koleusul e masina moale , niste veri care au si Bmw de oate canta manele miau zis cas slabe astea.Apoi de unde sa stiu. Lupii bei!!!!!!
    2 10
  • Decimus4u
    GOGU
    Tu ai permis de conducere? Daca ai sigur l-ai luat la Pitesti ca nu stii sa scrii, esti analfabet.
    Ne mai intrebam cum pe soselele noaste sunt asa multi imbecili care nu STIE SA SCRII ROMANESTE.
    10 2
  • ^_^
    c stie sa vorbeasca gogomanu:))...legat de masina: arata f bine...
    3 2
  • bogdan
    ix35
    La exterior e aproape identica cu Ford KUGA care este o masina destul de fiabila si apreciata.
    2 7
  • @bogdan
    misto rationament!
    10 2
  • @bogdan OMG !! :)))) tu cred ca nu ai citit ce ai scris .on topic: E o prastie de masina. Am mai zis`o si o mai zic, nu se descurca in offroad mai mult decat o dacie 1300, iar pe sosea e varza, nu poti lua o curba medie cu mai mult de 90 la ora fara sa simti ca zbori de pe sosea. E genul de masina ieftina pe care o iei ca sa zici ca ai "gip". Si cum la noi sunt o multime de figuranti, e logic sa se cumpere...cu toate ca la banii aia iei, de exemplu, un golf nou si cu optiuni pe el. Poate ca totusi modelul nou va avea avantaje serioase fata de precedentul tucson, altfel vor avea probleme mari la vanzari.
    5 9
  • raport iulie 2009
    @alexx84
    voi cititi ceva sau va uitati doar la poze? Ce probleme au coreenele la vanzari? Dimpotriva, sunt pe val!

    "La cinci luni, Dacia are 28% din piata, urmata de Volkswagen cu o cota de 8,3% si Hyundai cu 8,1%. Apoi, in topul marcilor, incluzand si vanzarile de vehicule comerciale, urmeaza Renault cu 7,4%, Ford cu 5,9% si Skoda cu 5,6%.

    Daca luam in calcul doar autoturismele, Dacia a scazut cu 47% mai putin in primele cinci luni, de la circa 32.000 de masini vandute anul trecut, la sub 17.000 anul acesta. Hyundai e o exceptie si a crescut cu 14%, la peste 5.200 de masini, in timp ce Skoda si Opel au scazut dur, cu 65%, respectiv 63%. Volkswagen si Renault au vandut peste 4.000 de masini in cinci luni, dar au scazut cu aproape 50% fata de perioada similara a anului trecut.

    Cel mai vandut model de pe piata a ramas Logan sedan, cu aproape 11.000 de masini in cinci luni, urmat de Dacia Sandero, cu peste 3.200 si Logan MCV cu aproape 2.700. La categoria masini straine, Renault Clio detine sefia, cu aproape 2.500 de unitati, urmat de Kia Cee'd cu 2.100. Pe urmatoarele locuri sunt Hyundai Accent, Volkswagen Golf, Ford Focus si Skoda Octavia.

    Vanzarile de SUV-uri au scazut cu 40% intre ianuarie si mai, spre 4.700 de masini, iar trei modele au trecut de 400 de unitati vandute: Renault Koleos, Hyundai Tucson si Volkswagen Tiguan."
    6 1
  • Conu Leonida in fata cu reactiunea
    Ma face sa rad gogu........ pai KOLEOS-ul reprezinta exact ceea ce ixyz35 nu va fi niciodata: un crossover ADEVARAT din toate punctele de vedere, cu toate ingredientele care au facut din aceasta clasa cel mai mare succes comercial in ultimii 10 ani !
    Asta inseamna o masina perfect adaptata ecapadelor off-road pe trasee cu grad de dificultate mediu, dar si conditiilor de trafic urban aglomerat... Un crossover ADEVARAT inseamna sa poti oferi clientilor tai un sistem 4x4 avansat, iar pasagerii sa poata calatori in conditii de prima clasa ! Iti trebuie solutii de modularitate si confort pe care hyundai nu le va putea oferi NICIODATA !

    Uitati aici numai cateva din atributele unui KOLEOS:
    -5* EuroNCAP
    -Sistem All Mode 4x4 BEST IN CLASS - cel mai avansat sistem 4x4 de pe piata de la Nissan... Nissan care este specialist in sisteme 4x4 de peste 50 de ani ! => capabilitati offroad REALE!
    Cititi si minunati-va! Unghi de atac 27° , Unghi de degajare 31° , Unghi de inclinare laterala 49°, garda la sol pana la 205 mm. Astea dovedesc o masina cu abilitati offroad RE-A-LE!
    -motoarele sunt puternice 2.0 dCI 175 cp, 2.5 16v 170cp
    -ruliu extrem de redus confirmat de toti specialistii auto
    -plansa de bord rezistenta la vibratii si temperaturi extreme
    -materiale placute la atingere
    -hayon cu dubla deschidere tip (nota: partea inferioara care poate suporta sarcini de 200 kg)
    -spatii de depozitare in cele mai surprinzatoare locuri(70l in total)
    -sistem audio BOSE premium
    -sistem « EASY BREAK »
    -Tabletele tip aviatie suporta pana 3 kg, adica suficient pentru un dispozitiv tip playstation de buzunar si o bautura de exemplu
    -Alte dotari care fac viata mai placuta la bord: trapa cu deschidere panoramica, card "Maini Libere" , faruri bixenon autoadaptive de viraj, frana de parcare automata etc etc...
    -Vizibilitatea spate e de asemenea cea mai buna din segment
    Oricum per ansablu pe langa tehnologie, calitatea si precizia asamblarii este si va fi net superioara oricarui crossover/SUV venit de la hyundai...

    Si spre deosebire de Peugeot 4007 sau de Citroen C-Crosser (care sunt clone Mitsubishi Outlander) sau Opel/Vauxhall
    Antara si Chevrolet Captiva, Koleos imi inspira mai multa incredere prin bordul specific Renault si motoarele dezvoltate in alianta.
    V-as fi scris eu mai pe sleau, dar imi sterg cei de la automarket comentariul.
    13 6
  • un cunoscator
    mda... tucson
    tucson asta are o problema mare cu zgomotul cauzat de aerodinamica si rulaj... ca sa nu mai vbesc ca sunt vibratii si zgomote pe drumurile mai proaste... sper sa fi remediat macar cateva din problemele astea... dar la ei nimic nu-i exclus... s-ar putea chiar sa repete "performanta" de 4 stele la EuroNCAP
    1 1
  • dragoscst
    PTR. Vasi27 la 27.08.2009 (11:41)
    Ce-mi poti spune ca mare specialist (asa pari) in legatura cu Mitsubishi Outlander de 2,2 diesel si daca poti face o comparatie intre el Koleus !
    Multumesc
    2 0
  • omu negru
    haaa
    cati dintre voi v-ati urcat intr-un suv, sau cati aveti permis de conducere, sau mai bine zis cati dintre voi aveti bani sa va luati macar o bicicleta ?
    la comentarii sunteti tari din spatele monitorului, dar in realitate sunteti varza.
    comentati numai cei ce va simtiti cu musca pe caciula.
    astept comentarii.
    1 0
  • pt. Vasi27
    Vasi27, Nissan are cel mai bun sistem 4x4 din lume? Ce glumetz esti. Lucrez la o firma (telecomunicatii) care are 50 Nissan Navara in flota, afla ca 50% dintre acestea au probleme la motoare si transmisie, toti angajatii se plang de ele. Am mers cu una, nu era in stare sa ia viteza oricat o accelerai, nici nu dadea in nas dar nici nu accelera, iar problema asta era generalizata, aparea aleatoriu de-ti venea sa dai cu ea in zid. Sa nu mai zic de Nissan Almera care sareau discurile de ambreaj de la ele la 60.000 km de isi rupeau parul din cap sefii de la auto cand auzeau ca a mai picat una. Sa-ti mai zic si de Renault Clio 3 care toate aveau probleme cu haionul si plus pb electrice de tot felul si usi care scartaiau ca un sarcofag dupa 30.000 km? Si crede-ma ca se mergea frumoscu ele, cel putin eu si colegii mei nu le forjam, tineam la masini ca altfel tot noi aveam de pierdut, deci nu era o situatie de-aia in care ne bateam joc de masini. Asa ca lasa-ma cu alianta Renault-Nissan ca sunt vai steaua lor, nu mi-as mai lua de la ei nimic EVER. Prefer o coreana decat frantuzeasca chiar daca multi pe aici le blameaza, cunosc multi posesori de Hyundai/Kia si nimeni nu s-a plans de ele. Dar ce vrei, suntem un popor de snobi, daca nu e Europeana, suferim rau de tot, unde ne mai spargem in figuri pe bulevarde cu o masina corecta ca pret gen coreenele.
    1 0
  • disco2
    de acord
    da, si eu zic ca e mult mai buna o coreana decat una frantuzeasca. cate masini frantuzesti exista in SUA? 0 absolut. de ce? ca sunt bune? nu, ca nu pot sa concureze pe ceilalti. cine a castigat teren in SUA? coreenii.
    0 0
  • saddam
    comentarii ix35 si f kuga
    personal am o parere buna despre amindoua, dar sunt intr-o mare dilema care-i mai BUNA comparativ pret calitate, dising, consum. personal ma gindesc dupa o anumita perioada un ford i-l mai poti vinde sau schimba dar ix 35 i-l mai baga cineva in seama. asa la garantie ix-ul e mai convenabil. ASTEPT COMENTARII SERIOASE NU VAICARELI de la domnisoare. daca se poate. sunt interesat sa achizonez una dar care?
    va rog.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru