GALERIE FOTO: Maybach facelift pozeaza pentru public

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.04.2010
Maybach a publicat astazi o galerie foto completa a faceliftului operat in gama sa de modele si expus in premiera mondiala la Salonul Auto de la Beijing.

Comentarii (7)

  • grila arata in stilul Lancia sau Daewoo
    4 1
  • Ivanoff
    Priviti si va minunati
    Cocalari din toatea lumea, (BMW's fans),priviti si va minunati!
    Asa trebuie sa arate o limuzina de lux,nu cu 17 evacuari,capote infoliate cu imitatie de carbon,jante pe 69', aripioare de rechin,branhii de casalot si alte chiciuri 2 lei...
    Trebuie sa se mai nasca 7 Ferdinanzi si sa se mai produca vreo 7 miliarde de avioane cu motorase BMW pt a se putea apropia de Maybach
    7 6
  • Cristi
    @ivanoff
    Lasand la o partea faptul ca BMW nu concureaza direct cu Maybach ci prin intermediul marcii Rolls Roys , tu esti un prost . Maybach si Rolls Roys sunt adresate unei anumite categorii de clienti , a caror majoritate oricum aleg Rolls-ul deoarece pentru gama de lux tinde spre clasic , care este preferat.
    6 4
  • Ivanoff
    @Cristi
    Doamne ce minte agera ai vis-a-vis de segmentul in care intra Maybach-ul...
    E clar,iti dau dreptate aici,toata lumea stie asta,ideea era cu totul alta si vad ca "a prins" :)) , cocalare...
    5 5
  • Monsieur
    Maybach si atat
    Ma intreb... te asezi in acele sezlonguri din spate, mergand seara de la birou, simtind pielea rafinata, lasand masina sa lucreze pt tine... oare mai vrei sa te cobori, sau ramai, ii ceri soferului sa continuie si sa se opreasca doar pt. a alimenta, iar dimineata te intorci la birou... Cu asemenea masina, parca, parca, nu-ti mai trebuie locuinta, iar avand in vedere pretul unei astfel, de masini, o poti numii casa pe roti!
    2 2
  • E stabilit. Am sa o achizitionez din salariul urmator ...
    6 1
  • ...
    Doamneeeeeeee ce uratenie parca este Hyundai,Rolls-ul este 2 clase peste aceasta chinezarie.Si vanzarile spun totul.Asta da strutzo camila.
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru