Gama Audi A5 Cabrio a primit un plus de caracter

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.06.2009
Tunerul belgian Caractere a creat un pachet estetic pentru gama Audi A5 Cabrio. Kit-ul este atat de bine integrat in design-ul lui A5, incat pare ca a fost creat de fabricant.

Tunerii belgieni de la Caractere au creat un pachet estetic pentru noul Audi A5 Cabrio. Kit-ul estetic al acestui model este creat pentru a conferi un aspect putin diferit fata de cel al fabricii, dar care sa dea impresia ca a fost creat de designerii Audi. Pe langa kit-ul de caroserie, belgienii de la Caractere ofera si un set de jante si un kit de evacuare pentru modelele care nu folosesc sistemul de tractiune integrala quattro.

Pachetul estetic pentru A5 Cabrio contine o noua bara fata si o noua bara spate, alaturi de un kit de praguri laterale si un spoiler pentru capacul portbagajului. Designerii Caractere au creat o serie de elemente speciale pentru modelul S5. Din pacate pentru clientii Caractere, kitul din doua parti pentru bara fata poate fi montat doar pe modelele care nu apartin gamei S-Line.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru