Gemballa a tunat Porsche Cayman S

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.02.2008
Tunerii germani de la Gemballa au creat doua noi kituri de performanta pentru modelul Porsche Cayman S.

Esential

20 de inch este dimensiunea jantelor instalate de Gemballa pe coupe-ul Cayman S

Tunerii de la Gemballa au creat un doua noi pachete de accesorii pentru sportiva Porsche Cayman S, care imbunatatesc performantele si aspectul exterior al coupe-ului german.

Primul pachet botezat Gemballa GT inspira mai multa agresivitate modelului multumita buzei spoilerului fata, capotei redesenate si a prizelor laterale de aer. Aspectul posterior este imbunatatit de spoilerul nou si deflectorul inglobat in acesta. Jantele de 20 de inch din aluminiu si tevile de esapament cromate completeaza arsenalul vizual.

Pentru a imbunatati stabilitatea, Gemballa a inlocuit si sistemul de suspensii ajustabile. Accentele sportive se regasesc si in interior, unde pasagerii vor primi tapiserie din piele in doua culori cu accente de Alcantara si insertii din aluminiu.

Pachetul cel mai performant, Gemballa 4.0 RS, include doua buze pentru spoiler-ele fata si spate si un pachet de insertii din fibra de carbon. Sistemul de franare a fost si el inlocuit cu unul profesionist pentru a putea tine sub control herghelia de sub capota, dezlantuita de kitul special pentru propulsorul de 4.0 litri.

Specialistii germani nu au publicat inca detalii oficiale despre performantele acestuia dar ne putem astepta la o crestere semnifictativa a cuplului motor si a puterii.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • ha???
    au creat un doua noi pachete??? eu nu inteleg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru