General Motors nu va renunta la modelul Volt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.06.2009
In ciuda faptului ca GM a intrat luni sub protectia legii falimentului, producatorul american de automobile a anuntat ca nu va renunta la proiectul Volt.

Oficialii General Motors au asigurat publicul ca modelul Volt va fi produs in serie dupa ce producatorul american va trece peste problemele financiare apasatoare pe care le are in acest moment. Presedintele departamentului de dezvoltare al produselor GM, Jon Lauckner, a declarat ca proiectul Volt va fi neschimbat de faptul ca General Motors este in plin proces de restructurare, dupa ce oficialii companiei au declarat luni insolventa si au intrat sub protectia legii falimentului.

Jon Lauckner a subliniat faptul ca nici un element al proiectului Volt nu va fi schimbat de faptul ca GM are probleme financiare, ceea ce inseamna ca modelul va fi lansat la data stabilita initial. Modelul Volt este considerat a face parte din modelele de baza ale viitoarei companii GM, si este un element prea important pentru a fi modificat, chiar si in cea mai mica masura.

Via | GMVolt

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    Suna cam asa
    Compania de stat, General Motors, poate va lansa Volt :))))
    0 0
  • phanter
    Furi curent
    O arzi la rece ...la greu
    0 0
  • inspectie tehnica
    o galeata de curent la domnu' cu Voltu'? va suflam putin si in bobine? aveti grija sa nu va curentati cand puneti apa la spalatorul de parbriz...numai bine si tensiune maxima-n rotor s-aveti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru