Geneva 2008: Land Rover LRX "Black And Silver"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.03.2008
Land Rover va prezenta la Geneva o versiune personalizata a conceptului LRX, dezvaluit in ianuarie la Detroit.

Esential

4.7 litri/100 de km este consumul anuntat de constructorul britanic pentru conceptul LRX echipat cu motor de 2.0 litri.

Land Rover continua seria conceptelor LRX si la Salonul Auto de la Geneva. Dupa conceptul LRX de culoare alba dezvaluit la Detroit in luna ianuarie, constructorul britanic va aduce la Geneva o noua versiune personalizata a prototipului.

Botezata "Black and Silver", noua versiune LRX a fost personalizata, asa cum ii spune si numele, cu doua tonuri de vopsea si multe insertii din fibra de carbon. Materialul usor si foarte rezistent este regasit atat la nivelul panourilor de protectie cat si la nivelul acoperisului prevazut cu sisteme de ancoraj pentru echipamente sportive.

Sub capota conceptului se va regasi un propulsor de 2.0 litri capabil sa inregistreze un consum mediu de doar 4.7 litri/ 100 km si un nivel al emisiilor de CO2 de 120 g/km.

SUV-ul coupe va beneficia si de sistemul Electric Rear Axle Drive, care ii va permite sa ruleze la viteze mici propulsat de un motor electric. Soferul va putea opta intre doua moduri de rulare, unul economic si unul sportiv.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Cel mai frumos concept car :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru